Louis Widmer Intensief Anti-ageing

Louis Widmer Intensief Anti-ageing

Een ultrakrachtige aanpak van rimpels, huidverslapping, een verminderde stevigheid en pigmentvlekken, het zijn allemaal dingen die horen bij het huidverouderingsproces. Sommige dingen kunnen we accepteren en tegen andere aspecten vechten we met behulp van fijne beauty producten. Bijvoorbeeld met Louis Widmer Intensief Anti-ageing. Ik ontving twee producten uit deze lijn die ik vandaag met je deel.

De huid verliest met de jaren aan elasticiteit doordat deze steeds minder vocht kan vasthouden en door de afname van het huidige collageen en elastine. Dit is een natuurlijk proces en gebeurt bij iedereen. Pigmentvlekken kunnen ontstaan naarmate je ouder wordt. De Louis Widmer Intensief Anti-ageing producten vertragen dit proces dankzij hooggedoseerde bestanddelen die een ultrakrachtige aanpak vormen tegen de tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken.


Louis Widmer Intensief Anti-ageing Extrait Liposomal

Louis Widmer Intensief Anti-ageing Extrait Liposomal is een vrij krachtig liposomaal anti-aging serum op basis van hyaluronzuur en biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex). De formule bevat tevens het antirimpelbestanddeel Matrixyl 3000. Dit is een effectieve natuurlijke werkzame stof op basis van peptiden die zorgt voor een toename van de collageenaanmaak en de toename van het huidige hyaluronzuur. De liposomale samenstelling zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen moeiteloos tot in de diepste laag van de epidermis worden gebracht om daar hun anti-aging werking te doen. Rimpels en onregelmatigheden worden van binnenuit opgevuld en daardoor zichtbaar verminderd.

Het serum komt in een glazen luxe flacon met een inhoud van 30 ml. Zelf ben ik dol op serums, dus ik ben het meteen gaan gebruiken. Nu is het niet zo dat ik zelf al flinke rimpels heb, dus daarop heb ik het ook niet getest. Wel merk ik dat mijn huid er wat frisser uit ziet. Mijn huidstructuur lijkt wat verbeterd te zijn en je voelt dat je huid gehydrateerd is.

De textuur is heel erg dun, heel fijn als je het mij vraagt. Het is een wat dikker water en hierdoor smeert het ontzettend goed. Je hebt maar een klein beetje nodig per toepassing en dat is fijn, want zo kun je langer van het serum genieten. Het trekt ook vrijwel meteen in en het laat geen voelbaar laagje achter. Je merkt dus nog niet eens dat je het draagt. Wat mij nog meer opvalt? De heerlijke zachte verzorgende geur. Het doet wat ouderwets aan (laat me aan mijn oma denken), maar juist dat maakt het zo fijn. Een flacon van 30 ml. kost €39,50.


Louis Widmer Intensief Anti-ageing Complex

Ook ontving ik nog het Intensief Anti-Aging Complex, welke je kunt gebruiken als een crème. Het stimuleert de natuurlijke anti-aging mechanismen van de huid en beschermt langdurig tegen vroegtijdige huidveroudering en tegen schadelijke externe invloeden. Een zeer fijn product voor de rijpere huid dus. De formule bevat biostimulatoren, jojoba-olie en de antioxidant vitamines C en E. Het toegevoegde OM24 is een extract uit groene thee dat heel rijk is aan catechinen. Deze zorgt voor een natuurlijke celbescherming door een uiterst krachtige antioxidantwerking tegen vrije radicalen. Tevens ondersteunt het de herstelsystemen in de huidcellen.

Dit product komt in een tube en heeft een inhoud van 30 ml. Het heeft een spits puntje, waardoor je heel goed kunt doseren. Op zich werkt zoiets heel erg fijn, maar als je het echt als crème wilt gaan gebruiken, dan ben je er wel vrij snel doorheen. Wat je ook zou kunnen doen is om dit complex enkel op de plekken te gebruiken waar nodig is, bijvoorbeeld op plekjes waar lijntjes en rimpels ontstaan.

De textuur hiervan is wat dikker, het is echt een crème. De geur hiervan is overigens hetzelfde dan het serum, heel fijn! Ook dit product trekt heel goed en vrij snel in, maar je voelt wel een laagje. Het is niet plakkerig of vettig, maar je voelt wel iets op je huid. Het Louis Widmer Intensief Anti-ageing Complex heeft een inhoud van 30 ml. en kost €36,70.

De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde verkooppunten. Check even Louis-widmer.com waar er bij jou in de buurt een verkooppunt is.

Is jouw huid al toe aan een krachtige anti-age bescherming?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten