Louis Widmer Remederm Lippenbalsem

Louis Widmer Remederm Lippenbalsem

Gesprongen of gebarsten lippen, in de winter komt het helaas heel vaak voor. Het kan erg pijnlijk zijn en daarnaast ook heel ongemakkelijk. Draag je wel eens een lipstick? Dan kun je die met velletjes op je lippen beter niet dragen, want het resultaat wordt daar niet mooier op. Smeren dus met een goede lip balm zodat deze klachten verdwijnen, zoals bijvoorbeeld deze Louis Widmer Remederm Lippenbalsem.

Louis Widmer Remederm Lippenbalsem

De Louis Widmer Remederm Lippenbalsem is speciaal ontwikkeld voor droge en gesprongen lippen. Het is hiermee dus een ideaal product om in de winter te gebruiken. Zorg er dus voor dat je het altijd bij de hand hebt en koop er desnoods een paar meer, zodat in elke jas en in elke tas een exemplaar zit. Op die manier heb je er altijd eentje mee.

De formule van de Louis Widmer Remederm Lippenbalsem bevat o.a. plantaardige oliën en vitamines die ervoor zorgen dat de huid van je lippen gehydrateerd blijft en verzorgd wordt. Het regenereert de huid, wat wilt zeggen dat wanneer je hiermee blijft smeren velletjes verdwijnen en jouw lippen soepel en zacht blijven, de hele winter! Het fijne van dit product is dat het 0% parfum bevat, dus zelfs de gevoelige huid kan dit goed verdragen. Ook een huid die beschadigd is kan dit product smeren. Het bijt namelijk niet.

De Louis Widmer Remederm Lippenbalsem komt in een tube met een inhoud van 15 ml. Voor een lip balm is dat een normale inhoudsmaat. Je gebruikt per toepassing telkens maar een beetje, waardoor je hier best lang mee vooruit kunt. De textuur lijkt wat kleverig, maar eenmaal op de lippen smelt het fijn samen. Het voelt zacht aan, geurt niet en geeft je lippen een subtiel glansje. Heel mooi!

Ik vind deze Louis Widmer Remederm Lippenbalsem zeker een aanrader voor deze winter. Bij een beschadigde huid van je lippen dien je het wel structureel te gebruiken, want alleen dan knapt je huid er van op. Deze fijne lip balm kost €8,89 en is verkrijgbaar bij Etos.nl en DA.nl. Voor meer informatie over het merk en het laten maken van een gratis huidanalyse met advies kun je terecht op de vernieuwde website Louis-widmer.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten