Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body

Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body

Eindelijk, het is weer tijd voor zonbescherming! Ik hou zo van dit seizoen met heerlijke warmere temperaturen en de zon die zich vaker laat zien. Belangrijk is om je altijd goed in te smeren zodat je beschermd bent tegen de schadelijke invloeden van de zonnestralen. Vandaag review ik uitgebreid de Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body.

Zonbescherming, niets wordt zo onderschat dan dat. Helaas smeren heel veel mensen zich nog te weinig in en dat is eigenlijk echt heel slecht. Het risico op huidkanker vergroot je er enorm mee en vroegtijdige huidveroudering komt hierdoor veel vaker voor. Zo zonde, want met een goede zonbescherming kun je dat grotendeels voorkomen. Dit voorjaar smeer ik o.a. met de Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body.

De Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body

De Loveli Sun Cream is een fijne zonbescherming voor zowel het gezicht als het lichaam. Hij werkt naast beschermd ook hydraterend en dat is heel fijn. Deze zonbescherming beschermt tegen UVA en UVB-stralen en heeft een minerale filter (zinkoxide). Dat is top, want een minerale filter blijft op de huid liggen en weerkaatst het zonlicht waardoor het de huid beschermd. Anders zijn chemische filters, die echt in de huid dringen. Ik hoef je niet te vertellen welke beter zijn 😉

Naast de minerale filter bevat dit product natuurlijke antioxidanten welke afkomstig zijn uit oliën zoals avocado-, argan-, druivenpit- en macadamia olie. Ook deze werken beschermend voor de huid. Goed om te weten is dat de crème vegan is en parfumvrij. Hij is pH-neutraal waardoor hij geschikt is voor de normale tot gevoelige huid. Zelfs kinderen kunnen het smeren en dat vind ik als moeder echt goed!

De Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body smeert onwijs fijn en laat geen plakkerig of stroef gevoel achter. Je merkt eigenlijk nog helemaal niet dat je hem draagt. Ook voelt de huid lekker zacht en minder trekkerig aan. Het verzorgende aspect doet dus zeker zijn werk! Ondanks dat de crème wit is laat het geen witte waas achter.

Zoals je gewend bent van Loveli is de sun cream troepvrij. De verpakking is gemaakt van suikerriet en als de tube leeg is kun je hem in zijn geheel bij het plastic afval doen waar hij helemaal gerecycled kan worden. Goed voor jouw huid en voor het klimaat dus!

De Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body is geschikt voor iedereen en alle leeftijden en komt in twee inhoudsmaten. Een tube van 50 ml. kost €9,99 en 150 ml. kost €21,99. Deze fijne zonbescherming is verkrijgbaar in de webshop van Loveli.care of bij één van de ruim 200 verkooppunten.

Welke zonbescherming gebruik jij momenteel?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten