M.A.C. Oh, Sweetie!

MAC Oh, Sweetie

Sinds juni is de M.A.C. Oh, Sweetie! collectie verkrijgbaar met daarin 15 heerlijke kleuren lipglossen. Allen zijn ze geïnspireerd op snoepjes en allemaal hebben ze een patisserie smaakje. Heerlijk als je het mij vraagt. Vandaag review ik één van deze glossjes voor jullie.

De lipglossen uit de M.A.C. Oh, Sweetie! collectie zijn heerlijk en allen geïnspireerd op lekkers (vandaar ook de naam uiteraard). De verpakking is ook helemaal zoet, al moet ik zeggen dat ik het niet geheel bij M.A.C. vind passen. De gekleurde staafjes moeten snoepjes voorstellen.

Ik ontving de kleur … om te testen. De kleur is een combinatie van brons en goud en heel apart. Hij past best goed bij de zomer, want hij geeft een mooie zomerse glow. Ook kun je hem fijn in de winter tijdens de feestdagen gebruiken bij een feestelijke look.

Zoals je ziet is het resultaat nog vrij rustig. Ik had deze gloss heftiger verwacht. De kleur is ook erg mooi, al is het voor mij wennen aangezien ik nooit een kleur als dit draagt. Wat overigens echt een pluspunt is, is het draagcomfort. Hij voelt superzacht aan en blijft dat ook doen. Niks plakken of waterig, maar fijn zacht.

Al met al ben ik heel erg tevreden over deze bijzondere lipgloss. Hij ruikt overigens heerlijk naar zoete macarons, yum! Nadeel hiervan is dat je er wel wat lekkere trek van krijgt. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere kleuren en geuren/smaakjes! De M.A.C. Oh, Sweetie! lipglosses kosten €14,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij geselecteerde M.A.C. verkooppunten.

Vind jij deze collectie goed bij M.A.C. passen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “M.A.C. Oh, Sweetie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten