M.A.C. Shiny Pretty Things Holiday Collection

M.A.C. Shiny Pretty Things Holiday Collection

Speciaal voor de feestdagen komt M.A.C. met een superleuke en mooie M.A.C. Shiny Pretty Things Holiday Collection. Hierin zitten erg mooie setjes met make-up in verschillende soorten en kleuren. Denk aan kitjes met lipsticks, maar ook oogschaduw, kwasten en bestsellers. Van die laatste kreeg ik een kit toegestuurd, welke ik je vandaag laat zien.

Ik kreeg het mooie All Stars Kit uit de M.A.C. Shiny Pretty Things Holiday Collection. Alle verpakkingen zijn overigens heel erg feestelijk en glanzend, wat uiteraard weer te herleiden is naar de naam van de collectie. In de All Stars Kit zit een bestseller lipstick, de M.A.C. Prep+Prime Fix+ primer en de In Extreme Dimension 3D mascara.

Dit zijn allemaal kleinere versies van de originele producten, maar in het cadeausetje wel heel toegankelijk en leuk om zo te mogen ontdekken. Ook deze kleinere versies blijven mooi en luxe ogen.

De M.A.C. Prep+Prime Fix+ primer is superfijn. Hij biedt fixatie en is zo licht als water. Je voelt hem eigenlijk helemaal niet als je hem draagt en dat is wat mij betreft echt een pluspunt. Of je make-up ook langer mooi blijft zitten? Yes!!

De lipstick is kleur Velvet Teddy. Deze kit is ook verkrijgbaar met een lipstick in de kleur Chili, een fellere rode kleur. Juist deze zachtere kleur vond ik zo mooi. Hij oogt vrij neutraal.

Ik heb echt geen spijt van de kleur lipstick, want wat is hij mooi! Hij oogt vrij mat, maar heeft een heel subtiel glansje. Erg mooi bij een dagelijkse overdag look, maar ook bij een avondmake-up of een feestelijke look tijdens Kerst.

Tot slot zit er de In Exteme Dimension 3D mascara bij, ook weer een bestseller van het merk. De huls is ook weer prachtig en als je goed kijkt zie je op de onderste helft het logo van M.A.C. staan. Leuk detail.

Het borsteltje is niet direct een borsteltje dat ik normaal kies bij het kopen van een nieuwe mascara. Het is vrij dik en de kunststof haartjes zijn vrij kort. Mijn korte en rechte wimpers hebben hier bijna nooit wat aan. Wel valt het me op dat er hier veel meer haartjes op zitten.

Dit is de look die ik met de producten maakte. Ik ben er ZO blij mee. Zelfs de mascara is top, ondanks dat ik wat sceptisch was over het borsteltje. Het werkt allemaal perfect, maar dat is natuurlijk geen verrassing met M.A.C. Het is niet voor niets een topmerk!

De M.A.C. Shiny Pretty Things Holiday Collection All Stars Kit kost €29,50 en is verkrijgbaar in twee soorten. Je kunt namelijk kiezen uit twee kleuren lipstick: Chili (rood) en Velvet Teddy (de kleur die ik draag). De kit en alle andere items uit de M.A.C. Shiny Pretty Things Holiday Collection zijn verkrijgbaar bij M.A.C. Cosmetics, De Bijenkorf en online op www.maccosmetics.nl.

Zou jij graag een kit uit de M.A.C. Shiny Pretty Things Holiday Collection onder de boom hebben?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “M.A.C. Shiny Pretty Things Holiday Collection”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten