M.A.C Studio Radiance Face & Body foundation

M.A.C Studio Radiance Face & Body foundation

Al 20 jaar oud, maar nog steeds oh zo populair en nu helemaal vernieuwd. Ik heb het over de M.A.C Studio Radiance Face & Body foundation! Het product heeft een nieuwe naam gekregen en een nieuwe range aan tinten. Ik had er wel al vaker over gelezen, maar nog nooit zelf ervaren. Tot nu! Vandaag lees je mijn uitgebreide review van deze M.A.C Studio Radiance Face & Body foundation.

M.A.C Studio Radiance Face & Body foundation

Een foundation die verhult en versterkt, dat is M.A.C Studio Radiance Face & Body foundation in twee woorden. De foundation geeft je dat tweede huid effect en voelt meer aan als een skincare dan een make-up. Als het om foundation gaat ben ik geen makkelijk persoon. Soms voel je ze echt op je huid liggen en dat is uiteraard niet fijn. Ook kan het zijn dat ik (en dat heb ik vrij vaak) er een glimmend hoofd van krijg of dat het mijn onzuiverheden geen goed doet. Allemaal dingen waar je niet blij van wordt. Al meer dan een jaar gebruik ik dezelfde foundation en had veel hoop bij deze M.A.C Studio Radiance Face & Body foundation. Hij is namelijk tevens waterproof, werkt hydraterend en geeft je huid een hele mooie glow.

De verpakking ziet er overigens al prima uit, helemaal in M.A.C stijl uiteraard. Het flesje komt in een zwart doosje met enkel witte tekst. Het flesje zelf is van plastic en prima. Er zit 50 ml. product in en ook dat is fijn, je kunt er namelijk wel een tijdje mee vooruit.

De textuur is vrij dun. Let er dan ook op dat je niet teveel aanbrengt, want dan krijg je het niet goed geblend en is je finish niet mooi. Het beste kun je dit product aanbrengen met een foundation kwast, hiermee krijg je namelijk het mooiste resultaat. Ook kun je een iets luchtigere kast gebruiken, zoals de 128S van M.A.C. Hierdoor ligt de foundation nog luchtiger op de huid en is het effect heel mooie natuurlijk, alsof het product samensmelt met je huid.

De M.A.C Face & Body foundation kun je overigens ook op je lichaam aanbrengen, juist daar waar je bijvoorbeeld wat verdoezeld wilt hebben of een mooie natuurlijke glow wilt. Omdat het waterproof is, blijft het ook in de zomer goed zitten, zelfs in het zwembad! Wat ik ervan vind? De eerste keer dat ik het aanbracht deed ik dit met een make-upsponsje. Het resultaat was teleurstellend. Ik had het gevoel van een dikke laag make-up op te hebben en glansde als een discobol. De tweede keer bracht ik het aan met de eerdere genoemde brush van M.A.C en ik weet niet hoe het komt, maar het resultaat was meteen heel anders. Ik had dat mooie natuurlijke effect, die mooie glow zonder teveel glans en dat sticky effect was gelukkig helemaal weg. Ik ben uiteindelijk dus heel blij hiermee, maar raad dus echt een luchtigere brush aan voor het aanbrengen!

De M.A.C Studio Radiance Face & Body foundation is verkrijgbaar in maar liefst 30 verschillende tinten, zodat er altijd wel een tint is die goed matcht met jouw huid. Hij kost €36,- en is verkrijgbaar via Maccosmetics.nl en bij de M.A.C verkooppunten.

Kende jij de M.A.C Face & Body foundation al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten