Maak reclame voor je blog met stickers!

stickers

Veel van mijn lezers zijn bloggers en speciaal voor jullie schrijf ik vandaag deze blog. Uit ervaring weet ik dat reclame maken voor je blog echt heel erg arbeidsintensief is. Er gaat veel tijd en moeite in zitten, maar soms kan het eigenlijk heel simpel en makkelijk. Vandaag geef ik je drie redenen waarom je met stickers reclame moet maken voor jouw blog!

Betaalde advertenties…ik weet niet hoe het met jullie zit hoor, maar bij mij haalt het nooit iets uit. Ik bereik er niets mee, behalve dat er weer wat geld van mijn bankrekening wordt afgeschreven. Erg jammer natuurlijk, want als blogger doe je je best om lezers aan te trekken. De oplossing is soms simpel en zeker het proberen waard: stickers! Maar waarom is een sticker een goede reclame?

1. Overal plakken

Je kunt ze overal plakken waar je wilt. Stickers zijn gelukkig iets anders dan posters, want niet overal mag en kun je posters ophangen. Stickers daarentegen plak je snel op een lantaarnpaal, bij het station etc. Denk goed na waar jouw publiek zich bevindt en of hier items zijn waar jij jouw stickers kunt opplakken. Kijk wel of het mag wat je doet, want een winkelier wordt natuurlijk niet blij van een sticker op z’n raam. Doe het met beleid en met fatsoen!


2. Makkelijk te maken

Stickers zijn relatief makkelijk te maken. Je hoeft er geen compleet design voor te maken, want vaak beschikt jouw blog al over een logo. Gebruik dat logo voor een sticker en that’s it. Maak mensen nieuwsgierig. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone op zak waarmee hij of zij ten allen tijde iets kan opzoeken, dus ook jouw blog.


3. Lekker goedkoop

Stickers laten drukken is ook nog eens lekker goedkoop. Je drukt er meteen een boel af, waarmee je dus wel even vooruit kan. Stickers laten maken is makkelijk, snel en goedkoop. Het werkt goed, want je maakt mensen nieuwsgierig. Hierdoor gaan ze zoeken op internet en komen vervolgens mij jouw blog uit. Spreekt het ze aan, dan heb je grote kans dat ze blijven plakken.

Zou jij stickers gebruiken voor promotie van jouw blog?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten