Make-up: Jean d’Arcel Bronzing Powder

Jean d'Arcel Bronzing Powder

Ken je het merk Jean d’Arcel al? Ik tot voor kort nog niet, maar onlangs mocht ik er kennis mee maken. Ik kreeg namelijk deze Jean d’Arcel Bronzing Powder toegestuurd, een superfijn zomers product dat eigenlijk iedereen wel in zijn bezit moet hebben. Je creëert er een mooie glow mee op je snoet en met name in de zomer is dat heel mooi!

Het merk Jean d’Arcel introduceert zijn nieuwe Bronzing Powder! De verpakking van de buitenkant is mooi, maar niet heel speciaal. De zilveren letters maken het geheel wel wat luxer dan een basic bronzing powder. De binnenkant is echter een ander verhaal: wow!! Hier word ik ontzettend blij van! Verder viel me het formaat erg op, wat is het groot!! Niet heel erg, want dan kun je er lekker lang mee doen!

Op de huid geeft de bronzing powder een subtiel resultaat. In de verpakking lijkt het erg donker, maar dat valt op de huid dus reuze mee. Maar goed ook, want op deze manier kun je het mooi opbouwen in hoeverre jij wilt.

Hier heb ik het lichtjes aangebracht op mijn gezicht. Naast de bronzer draag ik ook nog een blusher. Beide heb ik heel subtiel aangebracht, waardoor het net lijkt of ik eventjes in de zon heb gestaan. Mooi, maar niet overdreven. Naast het mooie resultaat is er nog iets anders waarmee deze bronzing powder mijn hart sneller laat kloppen. De geur! Het product heeft namelijk een subtiele exotische kokosgeur! Zo fijn voor de zomer!! Het lijkt een klein detail, maar van zulke dingen word ik heel blij.

Wil jij ook deze Jean d’Arcel Bronzing Powder op je toet? Dat kan! Deze bronzing powder heeft een adviesprijs van €19,90. Voor een lijst met dichtstbijzijnde verkooppunten check je even de website www.carecosmetics.nl/store-locator.

Gebruik jij ook wel eens een bronzing powder?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “Make-up: Jean d’Arcel Bronzing Powder”

  1. Wat een mooi product, bijna zonde om daar voor de eerste keer je kwast in te ‘dippen’. Ik gebruik zelf nooit bronzer, altijd bang dat ik overdrijf en als een oompa loompa de deur uit ga. Ik vind het effect bij jou erg mooi. Goed gedaan, heel subtiel, maar toch glowy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten