Een mooie zachte huid met Make-Up Studio Light Velvet Foundation

Make-up Studio Light Velvet Foundation

Een natuurlijk ogende make-up is helemaal in. Ook komend najaar blijft deze trend (gelukkig) populair. Bij Make-up Studio weten ze dit als geen ander en daarom introduceren ze de Light Velvet Foundation. Deze nieuwe foundation geeft je een Velvet Skin, een zijdezachte huid met een goede dekking voor oneffenheden. Ik heb deze nieuwe foundation mogen reviewen. Lees dus snel verder en leer deze nieuwe Light Velvet Foundation kennen.

Omdat ik zelf geen hele lichte huid heb, heb ik gekozen voor de kleur Warm Beige. Deze kleurt mooi bij mijn huid. Belangrijk is dat je altijd dicht bij je eigen huidskleur zit. Wil je een wat gekleurder gezicht? Dan ga je na het aanbrengen van je foundation te werk met een bronzer.

De Light Velvet Foundation is een semi-dekkende en zijdezachte foundation, die de voordelen van een crème combineert met de voordelen van foundation en het gemak van een poeder. Beter zou dus niet kunnen! Dankzij deze speciale samenstelling hoef je de foundation na het aanbrengen niet af te poederen. Ideaal! Nog fijner is dat de Light Velvet Foundation je huid tot één tint donkerder kan kleuren en je geen masker effect geeft.

Nieuwsgierig als ik ben, ben ik natuurlijk meteen ermee aan de slag gegaan. Net als bij soortgelijke foundations zat hier een sponsje bij. Fijn, want dit maakt het aanbrengen een stuk eenvoudiger. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de foundation met een kwast aan te brengen. Dit keer heb ik ervoor gekozen om het met mijn vingers aan te brengen. Ik heb dan altijd het idee dat ik het beter kan blenden, waardoor je resultaat nog natuurlijker oogt.

De foundation voelt aan als een crème, maar eenmaal op je huid na het blenden lijkt hij te veranderen in een soort van crème/poeder. Het klopt inderdaad dat de foundation semi-dekkend is. Hij verbergt de oneffenheden in mijn gezicht, maar laat evengoed mijn eigen huid nog wat erdoor komen. Erg fijn!! De foundation kun je eenvoudig blenden en laat zich goed verdelen over je huid en geeft je geen masker effect, maar oogt juist heel natuurlijk. Ik ben helemaal om!!

Wil je ook graag de nieuwe Light Velvet Foundation van Make-up Studio proberen? Voor meer informatie kun je kijken op de officiële website. Hier kun je hem ook meteen shoppen. Liever fysiek winkelen? De Light Velvet Foundation is verkrijgbaar bij de Brand Stores in Amersfoort, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. De adressen van deze Brand Stores vindt je ook terug op de website. De Light Velvet Foundation heb je al voor € 29.90 en hij is verkrijgbaar in acht kleuren. Ga jij hem proberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten