Make-up verwijderen met Pier Augé

Pier Augé

Ken je het beauty merk Pier Augé al? Het biedt een mooi scala aan huidverzorging, waaronder een fijne reiniging. Het reinigen van je gezicht wordt helaas vaak nog onderschat en eigenlijk is dat erg jammer. Waarom? Wanneer je jouw huid niet goed reinigt kan een crème ook niet alles voor je huid doen. Elke dag goed reinigen dus, zowel in de ochtend als avond, en ook zeker altijd je make-up verwijderen. Vandaag laat ik je twee fijne producten van Pier Augé zien die je hierbij kunnen helpen.

Pier Augé Gentle Cleanser Leapsal Cleanser

Stap 1 is het gebruik van de Gentle Cleanser Leapsal. Hiermee verwijder je alle make-up en in de ochtend alle onzuiverheden. Het product is ontwikkeld voor de gevoelige huid, maar eigenlijk kan elke andere huid het gebruiken. Naast dat het product vuil en make-up verwijdert verzorgt het ook. Het hydrateert namelijk de huid en houdt deze soepel. Dat is ideaal nu in de herfst en winter, waarbij onze huidjes vaak wat droog en trekkerig aanvoelen door het koude gure weer.

De cleanser heeft een lichte en romige textuur die heel fijn en comfortabel aanvoelt op de huid. Je brengt het aan met wat water en masseert het zachtjes in. Al snel zie je dat het de make-up opneemt en jouw huid heerlijk schoonmaakt. Erna spoel je af met lauwwarm water en je bent klaar voor de volgende stap. Een flacon van 200 ml. kost rond de €25,-.

Pier Augé Gentle Lotion Leapsal Tonic

Om de laatste restjes onzuiverheden en make-up te verwijderen kun je erna nog de tonic gebruiken. Ook dit product komt weer in een geweldige verpakking. De producten van Pier Augé hebben de donkerblauwe signature kleur en de flacons zijn stevig en solide. Je voelt dat je kwaliteit in handen hebt zeg maar. De tonic bevat overigens geen alcohol, want alcohol droogt de huid juist weer uit. 

Ook dit product is geschikt voor de gevoelige huid, al kunnen andere huidjes ook hier weer van genieten. De tonic breng je het makkelijkst aan met een wattenschijfje. Ik kreeg in mijn pakketje wasbare wattenschijfjes van het merk meegestuurd (die natuurlijk altijd veel beter zijn dan die wegwerp dingen) en dat werkt supergoed. De textuur van de tonic is als water en ruikt, net als de cleanser, heel fijn en subtiel. Tonics geven mij vaak een plakkerig gevoel, maar deze doet dat absoluut niet. Heel fijne product ook weer! Na gebruik is mijn huid goed schoon en voelt deze zacht aan. De tonic komt ook in een flacon van 200 ml. en kost ook rond de €25,-.

Mijn eerste kennismaking met Pier Augé is top! Ik ben er helemaal weg van en heb er weer een favoriet huidverzorgingsmerk bij. Komende tijd blijf ik zeker lekker reinigen met deze twee producten, zodat mijn huid voor de kerst mooi, schoon en stralend is en blijft!

Kende jij Pier Augé al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten