Makeup Revolution Flawless 4 & Pro Glow Palette + 2 looks

Makeup Revolution Flawless 4

Omdat Makeup Revolution London sinds kort bij Trekpleister volop verkrijgbaar is mocht ik er shoppen en wat mooie dingen uitzoeken. Uiteraard heb ik dat meteen gedaan en heb ik enkele mooie paletten gekocht. Anders dan dat je van me gewend bent heb ik uitgebreide make-up looks ermee gemaakt. Vandaag laat ik je twee looks uit het Makeup Revolution Flawless 4 & Pro Glow Palette zien, om bij weg te dromen zo mooi!

Heel graag wil ik vanaf nu een wat expressievere kant als het om make-up gaat laten zien op mijn blog. Mooie en wat heftigere looks maken, ik vind het ontzettend leuk en mooie foto’s ervan maken is nog leuker. Vandaag zul je dit dan ook meteen zien 🙂

Makeup Revolution Flawless 4

Ik begin graag met het Makeup Revolution Flawless 4 palette. Dit was het eerste item dat ik bij Trekpleister uit de schappen trok, want niet alleen het doosje is mooi, de kleuren erin zijn fan-tas-tisch!!

Het Makeup Revolution Flawless 4 bevat 32 kleuren in warme tinten. Denk aan aardetinten, rood en roze in mat en met glansjes. De inhoud is echt super en met de kleuren kun je eindeloos variëren omdat ze zo goed met elkaar matchen. De lichte kleuren zijn perfect om een ooglook mee af te maken.


Look 1: Warm pink

Hoewel ik vaak erg moet wennen aan een roze/rode ooglook vind ik dit echt heel gaaf geworden. Komt ook door de nepwimpers natuurlijk, dat maakt het helemaal af. Ik heb verschillende kleuren roze gebruikt en wat goud. in de binnenste ooghoeken ben ik voor een lichter kleurtje gegaan om het geheel wat op te frissen. Ook draag ik hier een hele mooie gouden highlighter, maar daarover zo meer.


Look 2: Golden eyes

Aardetinten doen het bij mijn blauwe ogen en warme teint altijd heel goed. Ik houd ervan en zou het liefst elke dag ermee rondlopen als ik wat meer tijd in de ochtenden had gehad. Ook hier heb ik weer van meerdere kleuren gebruik gemaakt en aan de binnenste ooghoek een lichtere kleur aangebracht. Deze look is minder opvallend, maar geeft evengoed een mooi glamorous effect.


Makeup Revolution Pro Glow 2

Ook kocht ik dit mega highlighter palette. Ik houd van highlighters en kan er niet genoeg hebben. Omdat mijn voorkeur altijd uitgaat naar warme highlighters sprak dit Makeup Revolution Pro Glow 2 palette me meteen aan en moest ik het ook echt meenemen.

Het Makeup Revolution Pro Glow 2 palette bevat acht kleuren en zijn bijna allemaal warm van kleur. In het palette zie je dat ze al een supermooie glans hebben. Kies voor een mooie warme roze tint of ga voor donker met de bronzers. Ik heb enkele kleuren uit dit palette gecombineerd in bovenstaande twee looks. De bronzer die ik draag heb ik uit dit palette gehaald en vanzelfsprekend de highlighter ook. Ik ben hier echt heel erg blij mee, want dit palette vormt eigenlijk alles wat je aan highlighters nodig hebt.

Beide paletten van Makeup Revolution shop je nu ook bij Trekpleister. Die van ons heeft een heel schap vol met paletten en andere mooie make-up items, zoals lipstick, lipgloss en meer.

Welke look vind jij het mooist?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Makeup Revolution Flawless 4 & Pro Glow Palette + 2 looks”

  1. De looks zijn prachtig. Alleen ik ken jou persoonlijk en vind het niet echt jou, vooral de fake lashes. Ik bedoel het niet gemeen of zo, hoop dat je dat begrijpt, maar zie liever de ‘gewone’ Jolanda. Vind haar eigenlijk mooier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten