Makeup Revolution Mermaids Forever palette + looks!

Makeup Revolution Mermaids Forever

Vorige week heb je al een blogpost over Makeup Revolution kunnen lezen en liet ik ook twee looks zien die ik met het palette maakte. Vandaag is het de beurt aan de andere helft aan Makeup Revolution producten die ik bij Trekpleister kocht. Daar liggen ze namelijk sinds kort in de schappen. Vandaag draait het om het Makeup Revolution Mermaids Forever palette en het Blush palette en laat ik ook weer twee looks ermee zien.

Makeup Revolution Mermaids Forever

De kleur van de verpakking van het Makeup Revolution Mermaids Forever palette springt er natuurlijk helemaal uit door de knalblauwe en glanzende kleur. Goed gekozen natuurlijk, want het past goed bij zeemeerminnen. In het palette zitten 32 kleuren oogschaduw en zoals je zometeen zult zien zijn die heel erg uiteenlopend.

Need I say more? Als je van kleur houdt dan zit je met dit palette helemaal goed. Elk rijtje van boven naar onder heeft verschillende tinten van een kleur, zoals groen, blauw, bruin en zwart/grijs. Op die manier kun je de mooiste looks maken, want de kleuren laten zich goed samen combineren.


Look 1: warm pink

De eerste look is een look die ik voorheen dacht nooit echt te kunnen dragen. Rood/roze oogschaduw kan er wat gek uitzien en kan je wat ziek laten uitzien. Toch vind ik deze look erg geslaagd en geeft het me inspiratie om er verder mee aan de slag te gaan en dit gewoon te dragen.


Look 2: Mermaids

Bij de tweede look ging ik voor blauw in meerdere tinten, samen met wat groene en bruine accenten. Erg mooi geworden, al zal ik zelf niet zo snel blauwe oogschaduw dragen met mijn blauwe ogen. Warmere tinten staan me dan veel mooier.


Makeup Revolution Blush Palette

Het Makeup Revolution Blush Palette kocht ik er nog bij, want nadat ik het vaker bij andere bloggers heb gezien was ik er wel erg benieuwd naar. De kleuren lijken zo mooi en verschillend, maar dat heeft ook gewoon te maken met het hoge hebgehalte.

De kleuren zijn prachtig, van licht tot donker. Bijna allemaal hebben ze een mooi glansje, maar dat zie je zo bij de swatches. Toch vind ik het niet allemaal een blusher, want er zit ook een bronzer bij en redelijk wat highlighters. Een alles in één palette dus.


Swatches

Ik vind de swatches heel gaaf. Vooral de wat fellere kleuren met een glansje zijn prachtig. Breng het echter wel subtiel aan, anders ziet het er een beetje gek uit. Echte blushes vind ik het niet, ik vind het meer bronzers en highlighters. Niks mis mee overigens, enkel de naam is misschien niet geheel passend.

Over deze twee producten ben ik weer erg te spreken. Het Forever Mermaids palette is ontzettend gaaf en oh zo veelzijdig. Als je van afwisseling in je oogmake-up houdt dan is dit palette zeker wat voor jou. De pigmentatie is ontzettend goed, echt een kenmerk van Makeup Revolution. Zoals ik al aangaf is Makeup Revolution nu ook bij Trekpleister te koop en online te bestellen op www.trekpleister.nl.

Welke look vind jij het mooist?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Makeup Revolution Mermaids Forever palette + looks!”

  1. Ik vind de Revolution palettes echt super ik heb er zelf nu 3 en gebruik ze heel vaak. De pigmentatie is super en voor dat geld heb je echt een fantastisch product, kan menigeen duur palette een puntje aan zuigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten