Mannen: Hoe combineer je een leuke trui?

Mannen: Hoe combineer je een leuke trui?

De zomer is nog in volle gang en we genieten op en top van het lekkere warme en zomerse weer. Toch is het voor we het weten alweer herfst. Tijd dus om goed voorbereid te zijn en alvast eens te gaan kijken voor een wintergarderobe. De wintercollecties komen binnenkort al in de winkels te hangen en dan is er immers nog genoeg keuze om iets naar jouw wens te shoppen. Truien zijn hierbij altijd een goed idee, maar hoe combineer je die ene leuke trui nu? In dit artikel geef ik je wat tips!

1. Over de blouse

Heel stijlvol en ook wat chic is het dragen van een trui over een blouse. Het is natuurlijk wat warmer om te dragen, maar wanneer het buiten eenmaal kouder wordt is die warmte wel aangenaam. Draag bijvoorbeeld mooie effen heren truien over bijvoorbeeld een witte blouse, maar wanneer die blouse ook nog eens een mooi printje of motiefje heeft spat het er nog meer van af. Ik word hier in ieder geval altijd blij van!

2. Solo

Natuurlijk kun je een trui ook gewoon solo dragen. Zeker wanneer hij een printje of motiefje bevat is het enkel dragen van de trui helemaal prima. Het voordeel hiervan is dat de mouwen makkelijk omhoog kunnen wanneer het even wat warm is, iets wat met een blouse eronder natuurlijk niet kan. Ook zit het net wat comfortabeler, want een blouse kan wat trekken. Leuk hierbij is om een wat grote maat trui te pakken, waardoor het wat oversized valt.

3. Broek zaken

Wat draag je als man onder een trui? Nouja, eigenlijk kan elke soort broek eronder. Of het nu om een jeans gaat, een pantalon of zelfs een hippe joggers, het kan allemaal. Het belangrijkste is dat je het goed combineert, dus met de juiste kleuren en/of texturen en stoffen. Een wat drukke trui dragen op een pantalon met printje is bijvoorbeeld al snel wat druk, terwijl diezelfde trui op een effen broek heel tof kan zijn.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten