Maria Nila: een nieuw luxe vegan haarmerk!

Als het om haarproducten gaat ben ik altijd een vrij lastige. Ik mag de laatste tijd regelmatig nieuwe haarproducten testen en hoewel veel producten fijn zijn is het moeilijk om een perfect product voor mijn haar te vinden. Geen idee of anderen dat ook hebben, maar mijn haar is lastig. Denk haar veel haar, pluis, vol, ontembaar etc. Vandaag laat ik jullie een nieuw luxe vegan haarmerk ontdekken: Maria Nila! Zou het wat voor mijn haar zijn?

Maria Nila is niet het standaard haarverzorgingsmerk dat je in de schappen bij de drogist terug zult vinden.Voor iedere haar-, natuur- en dierenliefhebber is dit hét merk om naar uit te kijken in 2018! Het is namelijk 100% vegan, ontwikkeld en geproduceerd in Zweden, het biedt producten van hoge kwaliteit terwijl het tegelijkertijd de stap naar een duurzamere en vriendelijkere wereld vergemakkelijkt. Blij haar én een blije wereld!

Met meer dan 40 jaar ervaring in het professionele haarverzorgingssegment biedt Maria Nila zes verzorgingslijnen aan onder de noemer Care & Style. De zes heerlijke sub-series bevatten hun eigen, unieke actieve ingrediënten en bieden verschillende oplossingen voor ieder haarprobleem zoals kleurverlies, hoofdhuidaandoeningen en beschadigd haar. Elke kleurrijke serie bestaat uit een shampoo, conditioner en een masker om het haar alle nodige voeding en verzorging te geven. Heel fijn, want elk haar heeft andere behoeften.

Zo kreeg ik twee producten uit de Structure Repair lijn. Deze lijn past natuurlijk ontzettend goed bij mijn haar, al zou de Silver lijn ook goed zijn om mijn haarkleur wat assig te houden. Hier ben ik dus nog erg benieuwd naar. De verpakkingen zien er top uit en elke lijn heeft zijn eigen kleur. Voor de Structure Repair lijn is dat dus groen.

De shampoo zit in een grote flacon van 350 ml. en heeft een klikdopje. Laat me eerst zeggen dat de producten van Maria Nila echt ontzettend lekker ruiken!! De geur is al een verwennerij op zich. Van de shampoo heb je maar een beetje product nodig. Het laat zich goed verdelen en je spoelt het makkelijk uit. Top!

Omdat mijn haren na het wassen met een shampoo altijd nog een aanvullende verzorging nodig hebben kreeg ik het masker erbij. Je kunt ook kiezen voor de conditioner natuurlijk, maar een maskertje is nog voedender voor je haren. Ook dit ruikt weer heerlijk en voelt meteen zacht aan op je haren. Een pot bevat 250 ml. aan product, dus je kunt er wel even mee vooruit. Laat het even intrekken en spoel uit. Dat uitspoelen gaat ook weer makkelijk en ik voelde meteen de zachtheid van mijn haren. Na het föhnen en stijlen (ik gebruik wel nog altijd een hittebescherming!) voelden mijn haren ontzettend zacht en mooi aan. Een beetje het gevoel alsof je bij de kapper bent geweest zeg maar. Heerlijk!!

Alle Maria Nila producten zijn 100% vegan, kleurbehoudend, dierproef-, sulfaat- en parabenenvrij. Tevens wordt alles geproduceerd in Maria Nila’s eigen fabriek in Zweden waarin gezonde werkomstandigheden en een hoge kwaliteit aan ingrediënten en verpakkingen een garantie zijn. Alle verpakkingen zijn 100% CO2 gecompenseerd door Plan Vivo en het merk werkt actief samen met klimaatprojecten rond de hele wereld. Een betere wereld, begint bij het haar! De Maria Nila producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde haarsalons en via www.happyhairservice.nl. De prijzen variëren van €14,95 tot €65,00.

Welke haarverzorging gebruik jij momenteel?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

6 gedachten aan “Maria Nila: een nieuw luxe vegan haarmerk!”

  1. Dit lijkt me een erg fijn merk! Met name het masker trekt m’n aandacht. Ik ben momenteel producten van Lovea aan het opgebruiken, maar daarna schakel ik over op verpakkingsvrije shampoo en conditioner van Lush. 🙂

  2. Ik heb een paar merken waar mijn haar heel ‘raar’ op reageerd dus die koop ik nooit, soms is het inderdaad een kwestie van uitproberen. Ik ben niet heel merkenvast als het om shampoo gaat maar die van Balea bevallen me altijd prima en Guhl ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten