Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation

Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation

Max Factor heeft haar succesvolle foundation, de Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation, vernieuwd! Met deze nieuwerd is jouw teint egaal tot 24 uur en touch- en glansproof. Wat wil je nog meer? Ik review hem vandaag uitgebreid op de blog.

Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation

De vernieuwde Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation is verkrijgbaar in 16 kleuren. Dat is helemaal top, want zo is er bijna altijd wel een kleurtje die goed matcht met jouw huidskleur. Ik kreeg de kleuren C40 Light Ivory, W70 Warm Sand en C85 Caramel samen met een fijne foundation brush om het meteen mee aan te kunnen brengen.

De verpakking schreeuwt Max Factor. Doen ze goed, want zo is het lekker herkenbaar in de schappen en zorgt het voor eenheid binnen hun producten. Fijn is dat de flesjes doorzichtig zijn en je zo de kleur meteen goed kunt zien. De pompflacon is ook super, zo werk je goed gedoseerd en schoon.

De kleuren die ik kreeg zijn erg uiteenlopend. Light Ivory is net wat te licht en te flets voor mijn huid. Ik heb een warme ondertoon en met deze kleur krijg ik een grijze waas. De kleur Warm Sand komt nog het dichtst in de buurt bij mijn huid, al is deze net wat te donker. Caramel is vanzelfsprekend te donker. Voor een perfecte kleur mix ik wat Warm Sand met Light Ivory en dan is het goed passend.

De foundation heeft een 3-in-1 formule. Hij is een primer, concealer en foundation in één. Hiermee verdoezel je de moeiteloos plekjes en andere oneffenheden en wordt je huid mooi egaal. Het resultaat blijft tot 24 uur goed zitten, is touch- en glansproof (hij matteert) en voelt natuurlijk aan. Mooi is de soft airbrush finish voor een prachtige teint. Hij geeft een medium tot volledige dekking en geeft niet af.

Hoewel ik normaal gesproken van een mooie glow houd vind ik deze foundation helemaal prima. Hij voelt prettig aan op de huid, laat zich goed aanbrengen en geeft een heel mooi en egaal resultaat. De vernieuwde Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation is vegan en bevat een SPF20. Hij is verkrijgbaar bij de bekende Max Factor verkooppunten (bepaalde drogisterijen) en online en kost €17,99.

Wat is jouw favoriete foundation?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten