De meest perfecte nachtcrème is van Clinique Repairwear

Clinique is een merk waar ik al jaren gek op ben. Door de huidvriendelijkheid is het zo toegankelijk voor iedereen, ongeacht of je een gezonde huid hebt of eentje met wat probleempjes. Nu heeft Clinique weer opnieuw bewezen geweldig te zijn, namelijk met de nieuwste Repairwear Sculpting Night Cream. Een ware uitkomt voor mij, waarmee ik dan ook braaf elke avond smeer en geen genoeg van krijg.

Een nachtcrème. Ik ben er nooit zo kapot van gewenst, omdat deze vaak een dikkere textuur hebben dan dagcrèmes en daardoor nooit goed intrekken. Ik lag dan telkens met een vettig hoofd op mijn kussen en dat ligt gewoon echt niet lekker. Benieuwd was ik dan ook zeker naar deze Repairwear Sculpting Night Cream van Clinique. Deze nachtcrème hydrateert niet alleen, maar verstevigt en lift. Dat komt erg goed uit, want mijn kaaklijn kan wel wat versteviging gebruiken!

De kracht van acht wordt het ook wel genoemd. Deze nachtcrème van Clinique bevat acht krachtige antiverouderingsbestanddelen welke je huid helpen haar jeugdigheid weer terug te krijgen. In combinatie met de overige bestanddelen ondersteunen deze ingrediënten de huid tijdens haar slaapcyclus, wanneer het herstellend vermogen van de huid de natuurlijke celregeneratie optimaal ondersteunt. Er zijn enkele specifieke bestanddelen met elk hun eigen specialiteiten. Zo zorgen een serie collageenbevorderende bestanddelen ervoor dat ze de huidstructuur ondersteunen en verslapping tegengaan, is het Coleus barbatus-extract een krachtig bestanddeel dat de verslapping van de gezichtscontouren helpt tegengaan, helpt Witte berkextract bij het tegengaan van schade door invloeden van buitenaf als gevolg van blootstelling aan UV-straling en gaan Murumuru-boter en linolzuur dehydratatie tegen en zorgen ze voor het behoud van een optimale vochthuishouding, waardoor je huid zacht, glad en comfortabel aanvoelt.

De Repairwear Sculpting Night Cream is een hydraterende crème-gel en heeft hierdoor een zachte en dunne textuur waardoor hij licht op je huid aanvoelt. Hij trekt snel in en voelt niet vettig aan. Je kunt hem het beste met je vingers inmasseren, zo verhoog je de werking van het product namelijk omdat dit beter door de huid kan worden opgenomen. Binnen acht weken is de stevigheid en elasticiteit van je huid zichtbaar verbeterd en zijn je jukbeenderen en kaaklijn zichtbaar gelift. Ik heb het zelf ondervonden en zal dan ook zeker niet stoppen met het gebruik van deze nachtcrème!

Zoals je al gemerkt heb ben ik helemaal weg van dit product De Repairwear Sculpting Night Cream is echt een geweldig heerlijk product waaraan ik zowaar verslaafd ben. Wil je hem ook graag aanschaffen? Hij is verkrijgbaar bij alle Clinique verkooppunten en natuurlijk ook via de website van Clinique. De Repairwear Sculpting Night Cream kost €87,-. Het is wat aan de prijzige kant maar hij is het oh zo waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten