Nieuw in NL: Meet Apto Skincare!

APTO Skincare

Er is een nieuw beautymerk in Nederland: het Amerikaanse APTO Skincare! Dit natuurlijke, eco-vriendelijke en betaalbare beautymerk is voor iedereen geschikt en voor iedereen toegankelijk. Het is een duurzaam skincaremerk met een variatie aan producten. Denk bijvoorbeeld aan een reiniger, moisturizer en masker!

APTO Skincare

Het Amerikaanse APTO Skincare komt in totaal met zeven skincare essentials, waaronder deze reiniger, moisturizer en masker. De producten zijn plant powered en bevatten de beste en meest effectieve ingrediënten uit de natuur. Het mooie van alles is dat ze €20,- of minder kosten. Zo is clean beauty voor iedereen toegankelijk. Heel fijn natuurlijk, want tegenwoordig is er een enorme vraag naar producten die niet schadelijk zijn voor onze huid en het milieu. De producten van APTO Skincare bevatten geen ingewikkelde laboratorium technologie, maar enkel pure plantaardige werkstoffen. Naast dat de formule groen is, is ook nog eens de verpakking volledig recyclebaar (aluminium en plastic).

APTO Skincare Oranjebloesem Reiniger

Begin bij de basis met een goede reiniging met de Oranjebloesem Reiniger. Deze reiniger is zacht en zo ontwikkeld om huidverstopping door o.a. vuil, onzuiverheden, talg etc. uit de poriën te verwijderen. Hij komt in een fijne pompflacon en is vrij vloeibaar.

Hij doet wat hij moet doen en reinigt perfect de huid. Een voordeeltje is dat het heerlijk citrusachtig ruikt, lekker verkwikkend! Afspoelen gaat dikke prima en de huid voelt fijn en comfy aan. Hij kost €15,- voor een inhoud van 120 ml.

APTO Skincare Kurkuma Masker

Na het reinigen kun je een maskertje gebruiken. Doe dit een of tweemaal per week om goed bij te houden. Dit Kurkuma Masker verheldert, zuivert en kalmeert de huid. Het is hiermee een alles in één masker.

De formule bevat kalmerende kurkuma en het poriënzuiverend azelaïnezuur. Dit helpt dode huidcellen te verwijderen en hiermee puistjes te voorkomen. Het resultaat is een egale teint. Het masker is hierdoor uitermate geschikt voor de onzuivere huid en de acne gevoelige huid. De geur is lekker kruidig. Een tube heeft een inhoud van 60 ml. en kost €13,-.

APTO Skincare Granaatappel Moisturizer 

Als laatste stap breng je de Granaatappel Moisturizer aan. Hiermee voedt je de huid en geef je hem een fijne hydratatie. Hij is vrij dun van textuur en daarmee heel licht op de huid.

Het brengt superfijn aan en trekt goed in. Je huid gaat hiervan stralen! Ik had gehoopt dat deze ook een fijn geurtje had, maar deze moisturizer is geurloos. Hij komt in een tube met 60 ml. product en kost €15,-. 

Mijn eerste kennismaking met APTO Skincare is top! Het zijn geweldige producten die doen wat ze beloven en tegelijkertijd goed zijn voor zowel jouw huid als het milieu. Je shopt APTO Skincare exclusief bij Etos in de winkel of kunt het op Etos.nl online bestellen. 

Heb jij APTO Skincare al in de schappen zien liggen?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten