Meet Dashl: ideaal voor wenkbrauwen!

Dashl

Zijn je wenkbrauwen te dun, te warrig of blijven ze niet in de vorm zitten die jij graag wilt? Dan is het de beurt aan een van de professionals van Dashl. In de Beauty Bar by Dashl krijg jij namelijk de juiste behandeling voor jouw wenkies. Vervolgens kun je ze thuis met de Dashl producten mooi bijhouden. Ik kreeg mijn twee favoriete wenkbrauwproducten van Dashl toegestuurd en laat ze je vandaag zien.

Dashl

De beautylijn van het merk is samen met de inhouse-experts van Dashl en de Beauty Bar stylisten ontwikkeld. Het is allemaal gebaseerd op de wensen van de klant en helemaal top: het is vegan en diervriendelijk! Elk product heeft een eigen Brow Expert Tip met hoe je het product het beste kunt gebruiken. Bijvoorbeeld hoe aan te brengen, hoe te gebruiken en hoe in model werken.

Dashl Brow Lift Sculpt

De Brow Lift Sculpt is een soort van doorzichtige gel/wax voor je wenkbrauwen. Je brengt ze er heel snel en mooi mee in model, waarna ze de hele dag on fleek blijven. Sommige browgels geven dat stugge en stijve gevoel, totaal niet comfortabel om de hele dag te dragen. Deze heeft dat gelukkig totaal niet! Door het fijne borsteltje breng je ook niet teveel product aan, waardoor er eventuele restjes in de haartjes achterblijven. Je kunt dit als solo product gebruiken om je wenkbrauwen mee te definiëren en in model te brengen, of gebruik het als eerste stap voor mooie gestylde wenkies. De Brow Lift Sculpt kost €23,95.

Dashl Brow Filler Pencil

Om je wenkbrauwen wat op te vullen kun je het potlood gebruiken. Dit is niet zomaar een wenkbrauwpotlood, maar een ultra slim precisie potlood, waarmee je als je wilt haartje voor haartje kunt tekenen. Dit soort wenkbrauwproducten zijn hier favoriet, juist omdat je er zo nauwkeurig mee kunt werken. Je kunt het gebruiken om op te vullen of om mee te accentueren. Aan de andere kant van het potlood zit een borsteltje om te blenden voor een natuurlijk effect. Ik ben in ieder geval fan!! De Brow Filler Pencil kost €23,95.

De Beauty Bar by Dashl kun je naast een treatment voor je wenkbrauwen ook bezoeken voor hoogwaardige en professionele wimper- en nagelbehandelingen. Naast deze twee producten is er ook nog de Brow Boss Pomade, de Brow Fixer Gel en de Brow Razer Duo. Wil je het meteen goed aanpakken? Ga dan voor The Brow Trio met daarin de Brow Lift Sculpt, Brow Boss Pomade en de Brow Filler Pencil. Er wordt in de Beauty Bar by Dashl uitsluitend gewerkt met hoogwaardige merken en gecertificeerde stylisten. Je vindt de Beauty Bar by Dashl in de H&M op de Dam in Amsterdam.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten