Men’s Fashion: printjes!

Printjes zijn al jaren elk seizoen een mooie afwisseling in je kledingkast en dat geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook zeker voor mannen. Tegenwoordig zie je het steeds vaker terugkomen in shirtjes, blouses en zelfs broeken. Vandaag laat ik je een mooi overhemd zien van Profuomo, jawel…met een printje!

Printjes in een overhemd zijn ontzettend mooi, mits goed gekozen uiteraard. De kleuren moeten bij de print passen en de print weer bij jou (of beter gezegd je man) als persoon. In de zomer kan juist een fel printje heel leuk zijn, maar voor het najaar vind ik wat donkerdere tintjes mooier staan. Net zoals dit zwart/witte overhemd van Profuomo. Dit premium Nederlandse merk combineert traditionele methodes met de technologie van de toekomst en de overhemden zijn gemaakt met behulp van de beste kennis en deskundigheid. De Profuomo overhemden zijn gemaakt van de allerbeste stoffen. High level stoffen zoals Twill, Oxford, Panama Oxford met stevige wevingen, vaak op basis van een Two Ply en daar waar nodig een Popeline weving. Profuomo overhemden voelen aan als luxe en rijke kleding. En laat dat nu net iets zijn wat erg bij mijn man past!

Het printje van dit Profuomo overhemd is heel erg druk en toen mijn man het zag was het even schrikken. Dit was toch niets voor hem?! Gelukkig heeft hij het toch gepast en eigenlijk is hij er nu heel blij mee. Eerlijk? Het staat hem ook echt heel goed!!

De overhemden van het merk Profuomo zijn uitermate geschikt voor de moderne man die eens iets anders wilt dan een standaard overhemd. De printjes variëren van druk tot lekker subtiel en zo is er dus voor iedere man wel iets geschikts te vinden. Ik ben in ieder geval heel erg blij met zijn mooie overhemd, hij is er echt ‘de directeur’ in ;-).

De mooie overhemden van Profuomo shop je overigens bij Overhemden.com, een erg fijne webshop waarbij je makkelijk een overhemd kunt bestellen zonder bang te hoeven zijn dat de pasvorm totaal verkeerd is. Bij Overhemden.com kun je namelijk de maten van je vriend/man doorgeven waarbij de juiste maat beslist wordt en tevens wordt gekeken naar een geschikte pasvorm. Zo is mijn man vrij smal van postuur en kan lang niet elk overhemd dragen. Veel pasvormen zijn hem te breed en te vierkant, dus moet hij vaak echt een slim fit hebben. Lijkt easy, maar ook daarin zitten verschillen, met name per merk. De mannen achter Overhemden.com weten precies wat wel en wat niet kan en geschikt is en kunnen je hierin dus ontzettend goed adviseren.

Wat mij betreft is het zeker een aanrader en de top 1 webshop voor het bestellen van overhemden. Naast deze fijne service hebben ze ook nog eens ontzettend veel keus. Zo hebben ze bijvoorbeeld bijna 40 merken en honderden overhemden. Keuze genoeg dus als het gaat om pasvorm en looks!

Wat vind jij van printjes bij overhemden?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Men’s Fashion: printjes!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten