Met AlkaVitae verzorg je jouw voeten in de zomer!

AlkaVitae voetenbad

Zomer betekent zon, zee en strand en dat is natuurlijk heel erg genieten. Je loopt het liefst de hele dag op slippertjes rond of lekker puur natuur op blote voetjes. Hoewel dat heerlijk is, lijdt de huid van je voeten eronder. Deze is namelijk droog en er kan eelt ontstaan. Dat ziet er niet zo heel fijn uit en je kunt er ook nog eens last van krijgen. Mooie en gezonde voeten krijg je door het afvoeren van zure afvalstoffen, waardoor je weer stralende voetjes krijgt. Hoe dat werkt? Met de producten van AlkaVitae laat ik het je vandaag zien.

Alka Bad

Een basisch badzout met het poeder van pure edelstenen en natuurlijke oliën, het klinkt heel gek, maar dit is de basis van het Alka Bad voetbad. Je voeten worden er heerlijk zacht door en bijkomend voordeel is dat je nagels gaan glanzen. Dit product is erg geschikt voor mensen met een droge of onrustige huid, overmatig eelt, kloofjes en problemen met de nagels. Natuurlijk mag iedereen het gebruiken, want je verwent je voeten er lekker mee.

Het voetbad komt in zakjes die je makkelijk in een teiltje met warm water kunt gieten. Een doosje bevat 5 stuks en is ideaal om mee te nemen op reis mocht je dat willen. Ik gebruik het hier voordat we op vakantie gaan, zodat eenmaal in Spanje mijn voeten stralen en fijn aanvoelen. De formule bevat o.a. natriumbicarbonaat voor een diep ontzurende werking, himalayazout met 84 mineralen en sporenelementen, 12 soorten zeer fijn gemalen edelstenen, calcium en magnesium voor ontspannen spieren, bitterzout voor extra zuivering en kalium en natrium voor een optimale vochtregulering. Gebruik je dit in een voetenbadje, dan hoef je slechts 1/6 zakje toe te voegen aan je teiltje. Deze zelfde hoeveelheid geldt ook wanneer je een handbad zou nemen. Natuurlijk kun je het ook in je bad gooien, dan is een heel zakje voldoende. Ik vind het heerlijk als voetenbad (wij hebben helaas geen bad, want dat lijkt me ook geweldig) en het laat me heerlijk ontspannen. En mijn voeten? Die zijn lekker soepel, energiek en stralen in die slippertjes! Deze reisverpakking van AlkaVitae met vijf zakjes van elk 50gr kost €9,95. Hiermee kun je 20 voetbaden maken.

Alka Crème

Na het voetbad kun je je voeten heerlijk insmeren met de Alka Crème om ze zo extra te verzorgen en te beschermen. De formule bevat zuivere ingrediënten uit de natuur en met een pH van 8.2 is dit de enige basische crème van Nederland. Deze pH waarde zorgt ervoor dat de huidcellen zich het snelst vernieuwen en voor mooie voeten is dat natuurlijk top. Op die manier help je je lichaam om op natuurlijke wijze zure afvalstoffen af te voeren. Toegevoegd zijn natuurlijke oliën en boters dat heerlijk verzachtend werkt.

De crème komt in een fijne pompflacon waardoor je het product goed kunt doseren en makkelijk kunt aanbrengen. Smeer een tijdje dagelijks je voeten in en na een paar dagen zie je al structureel verschil. Na elke smeerbeurt voelen je voeten heerlijk zacht aan en zien ze er mooi uit. Niks droog meer, maar een lekkere soepele huid. De crème van AlkaVitae komt in een kleinverpakking van 50 ml. en kost €14,95.

Goed voor je pH-waarde

Verzuring is iets waar we elke dag mee te maken hebben. We voelen het in onze spieren na een flinke workout, in onze maag na een te zware maaltijd en in ons hele lichaam als de stress toeslaat. Ons lijf kan niet altijd alle zuurresten verwerken en slaat ze op. Vermoeidheid, pijn, stijfheid en huidproblemen zijn allemaal tekenen van verzuring. Gelukkig kunnen we ons lichaam helpen bij het herstellen van het evenwicht. We voeren zuren af via de nieren, darmen, longen en via ons grootste orgaan: de huid. Door het nemen van basische (voet)baden en het gebruik van basische crème kan de huid weer ademen en worden zure afzettingen geneutraliseerd. Dat is goed voor je huid en je pH-waarde.

De producten van AlkaVitae zijn vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Beide producten zijn te koop bij de vakdrogist, gezondheidswinkel, reformwinkel en online via o.a. Alka.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten