Met bloemen je huis sinterklaasproof maken

Het is weer zover; Sinterklaas is weer in het land. De kinderen verheugen zich op cadeautjes en de voorbereidingen voor dit familiefeest beginnen met het decoreren van je huis. Wij hebben ons huis al gezellig versierd, want dat hoort er nu eenmaal bij. Hoe zit dat bij jou? Om in één keer meer sfeer in huis te brengen koop je bloemen, ook met Sinterklaas!

Pakjesavond en zeker ook de weken ervoor, als de goede oude Sint en de Pieten weer in ons land zijn, is een hele gezellige periode. Het blijven magische weken die je nog mooier kunt maken als je je huis decoreert met leuke sinterklaasdecoratie. Een fleurige bos bloemen op tafel maakt het feest dan natuurlijk compleet.

Wie zoet is krijgt lekkers 

Topbloemen.nl heeft nu tijdelijk drie Sint boeketten met daarbij een heerlijke chocoladeletter. Zo laat je je woonkamer stralen en kan jij genieten van iets lekkers. De boeketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo is er voor iedereen een passend boeket.

“De bonte boeketten staan symbool voor de kleurrijke feestdag die Sinterklaas vandaag de dag is. Daarnaast matchen de kleuren van de bloemen goed met het meeste Sint inpakpapier.”, aldus Edwin van Arkel van Topbloemen.nl. Als je het mij vraagt is dit superleuk om voor jezelf in huis te halen, maar ook zeker erg leuk om iemand cadeau te geven. Een bloemetje geven is immers altijd een mooi gebaar en met een lekkere chocoladeletter erbij wordt het allemaal leuker en feestelijker om te geven.

Toch liever een ander boeket?

Mocht je toch liever een ander boekt willen, omdat je bijvoorbeeld andere bloemen of kleurencombinaties wilt? Geen nood, want ook dan kun je genieten van die lekkere letter! De chocoladeletter is namelijk ook los te bestellen bij elk ander boeket uit het assortiment. Zo geniet je alsnog van jouw favoriete bloemen en heerlijke melkchocolade. Bekijk alle sinterklaasboeketten hier.

Haal jij speciale bloemen in huis met Sinterklaas?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten