Met deze 5 tips ga jij jouw perfecte bruidsjurk vinden!

perfecte bruidsjurk

Ga je binnenkort trouwen en heb je moeite met het vinden van jouw perfecte bruidsjurk? Wees gerust, want heel veel vrouwen twijfelen over hun jurk. Zelfs op de grote dag nog! Wanneer je het moeilijk vindt om een keuze te maken en maar geen ideale jurk vind, hoop ik dat ik je met deze 5 tips wat kan helpen. Zo sta jij binnenkort aan het altaar te shinen met jouw perfecte jurk!

1. Voorbereidingen

Wanneer je gaat trouwen en op zoek gaat naar een trouwjurk heb je vaak al een idee van het soort jurk dat je wilt. Kom met een goede voorbereiding voor de dag en koop verschillende trouwmagazines. Knip jouw mooiste trouwjurken uit en je zult zien dat ze niet binnen een hokje te plaatsen zijn. Vaak ligt het aan de jurk voor welke richting je kiest. Ga dus niet voor modern, strak, romantisch etc., maar denk in opties zoals lang/halflang, sluier of niet, kant of niet etc. Maak hiervan een moodboard en je krijgt al een idee van wat je mooi vindt en wat juist niet.

2. Versterking

Neem voor de eerste afspraak bij de bruidsmode winkel versterking mee. Dit kan iedereen zijn, zolang het maar iemand is die jou goed kent en ook een eerlijke mening durft te geven. Je moeder zal er vast bij willen zijn, maar zij zal bij alles zeggen dat het mooi is. Neem daarnaast dan ook zeker die goede vriendin mee die altijd eerlijk is. Daar heb je tijdens het passen wat aan!

3. Persoonlijke begeleiding

Bij de Bruidshoek werken ze gericht met afspraken. Zo ga je tijdens je eerste afspraak passen en een jurk uitzoeken. Hier krijg je uiteraard persoonlijke begeleiding bij. Iemand met ervaring weet namelijk precies hoe een jurk op het lichaam dient te zitten en hoe het dient te bewegen. Daarnaast worden er passende accessoires uitgezocht voor jouw outfit, zodat je helemaal mooi erop staat.

4. Passen en op maat

Tijdens de tweede afspraak heb je je jurk dus al gekozen, maar is het tijd om te passen. De jurk wordt dan op maat gespeld en de lengte wordt geknipt. Dit is vaak niet direct de leukste afspraak, want er zullen momenten bij zijn waarbij je denkt dat het niet meer goedkomt. Wees echter gerust, want juist deze stappen zijn cruciaal voor de perfecte bruidsjurk.

5. Final fitting & bruidslessen

Tot slot is er de final fitting. Hierbij wordt jouw op maat gemaakte jurk nogmaals gepast en gefinetuned. Het leuke bij de Bruidshoek is dat je tijdens deze derde afspraak ook bruidslessen krijgt. Ze geven je allemaal handige tips en tricks voor de dag zelf. Zo weet je dat het helemaal goed komt!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten