Met deze 5 tips maak je ook jouw badkamer gezellig!

badkamer

Ben jij toe aan wat vernieuwing in je badkamer? Dan kun je het natuurlijk heel rigoureus aanpakken en een nieuwe badkamer laten installeren. Heb je daar het budget niet voor, maar ben je wel handig? Misschien is het dan een idee om lekker zelf aan de slag te gaan. Mocht dat ook wat buiten het budget vallen kun je altijd met hier en daar wat kleine aanpassingen jouw badkamer helemaal gezellig maken. Hoe? Ik geef je vandaag 5 tips!

1. Eén groot stuk als de blikvanger

In elke soort badkamer doen dit soort items het helemaal goed: een key piece! Zie het als de blikvanger van de badkamer, waarmee je deze ruimte helemaal tot een nieuw niveau tilt. Vaak zijn we geneigd allerlei tierelantijntjes neer te zetten en juist dat maakt het druk. Zeker in een kleine badkamer. Wanneer je kiest voor één groot stuk steelt dit echt de show en ziet het er heel tof uit.

2. (geur)kaarsen

Iets waar ik altijd heel erg blij van word zijn lekkere geurtjes, ook voor op de badkamer. Hoe fijn is het wanneer je je aan het klaarmaken bent in de ochtend (of avond wanneer je een feestje hebt) en je dat kunt doen bij een gezellig kaarsje? Of wanneer je heerlijk jouw me-time momentje in bad hebt met een fijne geurkaars? Juist! Met kaarsjes zet je meteen de juiste sfeer en krijg je dat relaxte gevoel van genieten.

3. Muurcirkels

Heb je er al eens over nagedacht dat bepaalde muurdecoratie ook op de badkamer heel erg tof kan zijn? Heb je een ietwat saaie wand met enkel wat tegels ertegen? Kies dan eens voor een muurcirkel! Deze zijn dikwijls gemaakt van een plastic soort, waardoor ze prima kunnen hangen in de badkamer. Vocht is hierbij namelijk geen probleem. Muurcirkels zijn er in allerlei soorten en maten, dus er is altijd wel iets dat mooi bij jouw badkamer past.

4. Minimalistisch

Heb je een moderne badkamer? Dan heb je daar vooraf al heel goed over nagedacht en wil je het liefst zo min mogelijk los hebben staan. Natuurlijk kun je hierbij voor die minimalistische look gaan en bijvoorbeeld één mooi stuk kiezen dat het hem doet. Of ga voor een mooie minimalistische kandelaar voor dat gezellige kaarsje! Hou het verder simpel en rustig en werk in de kleuren van jouw badkamer.

5. Wellness hoekje

Wat ik altijd heel erg leuk vind en stiekem eigenlijk heel graag wil hebben is een fijn en gezellig wellness hoekje in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan het hoekje bij het bad, waar je mooie handdoeken opgerold neerlegt, een kaarsje staat en een badplank ligt voor jouw genietmoment. Het ziet er altijd geweldig mooi uit. Wij hebben helaas geen bad en hebben er ook de ruimte niet voor, maar in een volgend huis gaat dit er zeker komen!!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten