Mijn 3 favoriete Banila Co producten + winactie!

BANILA CO

Zo’n 1,5 jaar geleden maakte ik er voor het eerst kennis mee op een beauty event: BANILA CO. Het merk biedt fantastische verzorgingsproducten die niet alleen geweldig werken, maar er ook nog eens supermooi uitzien. Zo is het niet alleen een feestje voor je huid, maar ook voor het oog! Vandaag laat ik je mijn 3 favoriete BANILA CO producten zien en lees je hoe je kans maakt op een pakket met deze producten!

BANILA CO is één van de toonaangevende bedrijven in de K-Beauty wereld en biedt geweldige formules die supermakkelijk in gebruik zijn. Hiermee kan echt iedereen een mooie en stralende huid krijgen.

BANILA CO Clean it Zero Cleansing Balm Original

Als het om een cleansing balm gaat heb je mij al half in the pocket, want wat is zoiets fijn in gebruik. Een cleansing balm verwijdert heel makkelijk make-up en is ook nog eens heel handig om te gebruiken i.c.m. een reinigingstool. De BANILA CO Clean it Zero Cleansing Balm Original verwijdert zelfs heftige make-up, zoals waterproof mascara. En dat alles heel makkelijk zonder te moeten boenen.

De textuur van de balm is heerlijk zacht. Masserend op de huid verandert de balm in een zachte olie die make-up moeiteloos verwijdert. Heel fijn is dat de olie gewoon goed op de huid blijft liggen en er niet afdruipt. Als je het product hebt ingemasseerd en afspoelt met water verandert het in een milk. Dat is heel fijn, want hiermee spoelt het ontzettend makkelijk af. Wat achterblijft is een schone en frisse huid. Deze Cleansing Balm is er in meerdere varianten, zoals de Original, Nourishing, Revitalizing en Purifying. Deze pot van 100 ml. kost €20,55.


BANILA CO Clean it Zero Cleansing Water

Ook zo fijn is het BANILA CO Clean it Zero Cleansing Water. Dit is een andere soort reiniger dan de balm, want hier treft het een micellair water. Ik ben hier dol op, want deze watertjes maken de huid heel snel en goed schoon. Ook het gebruik is heel snel, want je hebt geen water van de kraan nodig en kunt dus altijd en overal reinigen. Het enige wat je nodig hebt is een wattenschijfje.

Het water komt in een hele fijne (en mooie) pompflacon. Je legt je schone wattenschijfje op de dop, duwt er twee keer op en er zit voldoende water op om te gebruiken. Veeg het rustig over het gezicht en klaar ben je. Het werkt zuiverend en kalmerend en is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Superfijn!! Een pompflacon van 310 ml. kost €23,18.


BANILA CO Dear Hydration Intense Essence

Tot slot mijn derde favoriet is de BANILA CO Dear Hydration Intense Essence. Het vormt de essentie wat hydrateren betreft, heel nodig in de winter! De essence geeft extreem veel vocht aan de huid waardoor je huid weer die mooie en natuurlijke glow krijgt. Mocht je nu geen idee hebben wanneer je een essence gebruikt? Dit doe je na het reinigen en voor het aanbrengen van een serum, olie, ampullen, crème etc. Het zorgt er namelijk voor dat de producten die je erna aanbrengt extra goed hun werk kunnen doen.

De textuur van de essence is top. Het is als een soort van gel die zich smeert als water. Het voelt onwijs prettig aan op de huid, heerlijk verfrissend ook. Een groot voordeel is dat het snel intrekt en geen voelbaar laagje achterlaat op de huid. Hier word ik heel blij van. Deze BANILA CO Dear Hydration Intense Essence is een heerlijk extra stapje in je huidverzorging. Nog een pluspunt: het ruikt heerlijk! Een pompflacon van 50 ml. kost €34,97.


Winactie!

Omdat ik zo enthousiast ben over BANILA CO mag ik namens het merk iemand blij maken met deze drie producten! Je ontvangt dus de Cleansing Balm, het Cleansing Water en de Hydration Essence. Wat je daarvoor moet doen zie je vanavond op mijn Instagram. In de tussentijd kun je het klokje in mijn story hiervan opslaan, zodat je een melding krijgt wanneer de winactie start!

Deze en alle andere producten van BANILA CO zijn te koop bij Douglas en online te bestellen op Douglas.nl.

Kende jij BANILA CO al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “Mijn 3 favoriete Banila Co producten + winactie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten