Mijn 3 favoriete smartphone accessoires

smartphone accessoires

Ik en mijn iPhone zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toegegeven: ik kan er gewoonweg niet zonder. Is het een smartphone verslaving te noemen? Geen idee, maar ik weet wel dat het eigenlijk anders zou moeten. Ergens is dat natuurlijk helemaal niet goed, maar wel te verklaren. Mijn werk als blogger is bijna enkel en alleen online en dus werk ik ook regelmatig op mijn smartphone. Fijne smartphone accessoires maken het daarbij nog leuker en makkelijker. Benieuwd naar mijn favorieten? Ik vertel het je vandaag!

1. Beschermen

Een degelijk hoesje mag niet ontbreken bij jouw smartphone en is één van de populairste telefoon accessoires. Toen ik mijn nieuwe telefoon bestelde, bestelde ik er meteen een bijpassend iPhone hoesje bij. Je zult namelijk net zien dat wanneer je net jouw nieuwe telefoon binnen hebt hij valt en niet beschermd is. Eeuwig zonde natuurlijk! iPhone 13 Pro hoesjes kopen doe je makkelijk online, want hierbij heb je de meeste keuze. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen, kleuren en printjes, dus er is altijd wel iets dat bij jou en jouw smartphone past. Match het hoesje met jouw telefoonkleur bijvoorbeeld!

2. Dragen

Hoe neem jij jouw smartphone mee? Ik draag hem vaak in mijn broekzak, maar eigenlijk is dat best gevaarlijk. Tijdens fietsenritten kan hij er zo uitvallen en ook bij een toiletbezoek moet je opletten dat hij niet erin valt. Ik ken genoeg mensen waarbij dit gebeurd is en helaas moet je dan vaak een nieuwe kopen. Draag je smartphone nu bij je in een speciaal smartphone tasje. Ze zijn superleuk en in allerlei designs te krijgen. Je draagt deze tasjes als een tas met een hengsel, waardoor je hem altijd bij de hand hebt en hij nooit kan vallen. De tasjes van Trashious bijvoorbeeld zijn heel mooi en stijlvol en gemaakt van afval. Je ziet het er natuurlijk niet aan, maar ze zijn onwijs duurzaam en vegan!

3. Snellader

Hoe vaak komt het voor dat je jouw telefoon wilt gebruiken, maar dat hij net niet genoeg batterij heeft. Ik heb het meerdere keren gehad op vakantie bijvoorbeeld. Zo jammer! Opladen kost tijd en soms heb je die tijd niet. Een snellader is dan echt ideaal. Binnen nog geen uur is mijn iPhone opgeladen, dus snel tussendoor laden kan en is hiermee geen probleem.

Welke smartphone accessoires gebruik jij het liefst en welke wil je nog heel graag hebben? Laat het zeker even weten in de reacties, want misschien kun je mij en andere lezers ermee inspireren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten