Mijn 5 onmisbare beauty producten

Mijn 5 onmisbare beauty producten

Als het om beauty producten gaat dan heb ik mijn halve badkamer en zolder er vol mee liggen. Benthe zegt wel eens dat we in een winkel wonen. Ik denk dat dat wel genoeg zegt, haha. Natuurlijk probeer ik een selectie te maken en heb ook ik mijn favoriete producten. Voor een alledaagse make-up bijvoorbeeld gebruik ik altijd dezelfde producten. Hierin heb ik 5 onmisbare beauty items waarvan ik vind dat iedereen die in huis zou moeten hebben. Welke dat zijn lees je vandaag!

1. Een gezichtsolie

In de winter gebruik ik dagelijks een gezichtsolie. Vaak doe ik dat in de ochtend, want na het slapen voelt mijn huid vaak droog en trekkerig aan. Als je daar een foundation over aanbrengt dan geeft dat echt geen mooi effect. Een reguliere crème is te weinig merk ik en dus ga ik voor een fijne olie. Ik gebruik de olie van Combray, superluxe 😉

2. Oogcrème

Voor de 30+ huid, en eigenlijk al eerder vind ik, is een oogcrème onmisbaar. Ook al heb je nu nog niet veel last van rimpels rondom je ogen, toch is het goed om tweemaal daags hiermee te smeren. Op die manier blijft de huid rondom de ogen verzorgd en voorkom je droogterimpels. Hiermee stel je het ontstaan van rimpels wat uit. Je zult ze evengoed uiteindelijk toch krijgen, maar met smeren duurt dat net wat langer.

3. Wimperkruller

Wie mij al lang volgt weet dat ik korte en rechte wimpers heb. Totaal niet fijn, want hierdoor is lang niet elke mascara geschikt. Over de mascara zelf ga ik het zometeen hebben, maar een wimperkruller is voor mij ook echt een musthave. Ik gebruik hiervoor een van de beste wimperkrullers uit de test, namelijk die van Tweezerman. Deze is superfijn in gebruik, ziet er heel mooi uit en is veilig voor je wimpers. Sommige krullers kunnen namelijk jouw wimpers breken.

4. Mascara

Dan mascara, want voor mij is dat echt een hele uitdaging. Tegenwoordig heb ik natuurlijk echt mijn favorieten gevonden. Als ik een nieuwe mascara binnenkrijg probeer ik hem uiteraard wel, maar vaak val ik toch terug op mijn vaste basis. De ideale mascara voor mij is een alles in één met dikkere borstel met haartjes.

5. Lipbalm

Tot slot een lipbalm. Heb jij ook regelmatig last van velletjes op je lippen? Dat kom doordat het buiten koud en guur is en binnen warm en droog door de centrale verwarming. Smeren is dan zeker aan te raden, want een lipbalm voedt je lippen goed en houdt ze lekker soepel. Zo blijf je mooie lippen houden.

Welk beauty item is voor jou onmisbaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten