Mijn badmode wishlist 2020

Banana Moon

Nu het bijna lente is en de zomer steeds meer in zicht komt is het tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe bikini of badpak. De nieuwe collecties hangen net pas vers in de winkel dus nu heb je nog alle keuze. Zelf vind ik het altijd moeilijk om nieuwe badmode te shoppen, maar dit jaar heb ik er een aantal hele leuke gezien en wordt het kiezen nog moeilijk.

1. Stripes

Eigenlijk heb ik streepjes in bikini’s altijd vermeden. Waarom? Ze maken je soms optisch breder dan dat je bent en omdat ik dikkere benen had pakte dat voor mij niet goed uit. Nu mijn benen een stuk dunner zijn, zijn streepjes geen probleem meer. Deze Seafolly Go Overboard bikini met blauw/witte streepjes is superleuk! Het broekje heeft een wat bredere band en de top is een haltermodel. Het stof is wat ribachtig, heel mooi! Je gaat dit stof overigens regelmatig terugzien bij de badmode van dit jaar.


2. Banana Moon

Oke, mijn ontdekking van dit jaar zijn toch wel de bikini’s van Banana Moon. Ik kende het merk tot voor kort nog niet, maar wat hebben zij leuke bikini’s zeg! Denk aan bloemenmotiefjes, felle kleurtjes, colour blocking, luierpaardprintjes etc. Deze Iranja Bosco bikini vind ik super en ga ik denk ik zelf kopen. Hij bestaat uit een triangeltop en een broekje met strikjes aan de zijkant. De combinatie van luipaardprint en bloemen vind ik fantastisch. Hij lijkt me ook echt heel gaaf bij een gebruinde huid!


3. Safari

Animal print blijft hot en ik vind het super. Ik draag het heel erg graag en zou dat deze zomer ook graag in mijn badkleding laten terugkomen. Deze Seafolly Safari bikini is top. De bikinitop ziet er wat sporty uit en het broekje heeft een mooi detail in het midden. Voor deze bikini moet je wel iets voorgebruind zijn vind ik, want bij een bleke huid laat het je flets uitzien.


4. Badpak

Ik heb nog nooit een badpak gehad, maar elk jaar weer twijfel ik of ik er een zal kopen. Badpakken zijn namelijk weer helemaal in! Dit Aubade Sublime badpak heeft een one shoulder model en is ontzettend mooi. Door de kleuren is het vrij neutraal en de vorm doet goed voor je silhouet.


5. Rood

Wat ik tot slot heel erg mooi vind is een rood badpak. Je maakt er echt een statement mee. Kies dan wel voor een mooie voorgevormd badpak zoals deze Prima Donna Twist Sahara. Ook deze heeft een soort van ribstof en is afgewerkt met metalen details op de schouderbandjes. Supermooi en lekker luxe! Bij het middel heeft hij nog een band die niet al te opvallend is, maar erg wel voor zorgt dat het gehele badpak geen groot vlak is. Ik vind hem heel classy.

Voor mij wordt het nog moeilijk kiezen, al heb ik wel een sterke voorkeur voor de Banana Moon bikini. Alle badmode items uit dit artikel zijn super en het liefst heb ik ze dan ook allemaal. Ze zijn overigens allemaal verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Binnenkort zul je op iIstagram mijn nieuwe aanwinst zien en zie je op welk item de keuze is gevallen 🙂

Welke bikini of welk badpak springt er voor jou het meeste uit?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten