Mijn bezoekje aan CoolSculpting in Amsterdam

CoolSculpting

Gisteren vertrok ik al redelijk vroeg in de ochtend richting Amsterdam. Nouja vroeg…het was net iets voor 9.00 uur, maar voor een zaterdag voelt dat toch vrij vroeg aan. Ergens ook fijn, want op de weg was het lekker rustig. Ik moet namelijk helemaal vanuit Limburg komen, dus een enkel ritje bedraagt 2 uur. De reden dat ik naar Amsterdam ging was voor de CoolSculpting truck. Hierover heb ik afgelopen donderdag al wat geschreven en vandaag vertel ik je graag hoe het was en wat ik nog meer te weten ben gekomen over CoolSculpting.

Iets na 11.00 uur was ik in Amsterdam. Ik had een plekje gereserveerd bij de P+R bij het Olympisch Stadion. Niet aan gedacht natuurlijk dat het wel eens druk kon zijn…Ik heb een half uur zowat stilgestaan in de rij om de parkeergarage in te kunnen en toen heb ik de hoop opgegeven. Uiteindelijk heb ik mijn auto lekker op straat geparkeerd.

De CoolSculpting truck staat dit weekend (alleen vandaag dus nog) op het Stadionplein bij het Olympisch Stadion. Hij is niet te missen, want hij valt lekker op door zijn blauwe kleur. De truck is doorzichtig gemaakt met glas, zodat je er lekker doorheen kunt kijken en het ook niet al te opgesloten aanvoelt als je erin zit of staat.

Bij de truck aangekomen was ik blij dat ik binnen was, jeetje wat waaide het zeg! In de truck hadden ze een systeem nagebouwd om met balletjes te laten zien hoe de behandeling gaat. Het balletje staat voor het vet dat dus weggaat. Superleuk gedaan!

In de truck zijn allemaal artsen aanwezig van CoolSculpting die je meer kunnen vertellen over de behandeling en al je vragen kunnen beantwoorden. Wat ik erg fijn vond is dat ze je ook voorbeelden kunnen laten zien van patiënten die door hun geholpen zijn. Het zijn dus geen foto’s van internet uit Amerika, maar echte personen met echte resultaten. Dat is fijn, want zo krijg je zelf een heel goed idee van wat je eventueel kan verwachten van een CoolSculpting behandeling. Daarbij zijn alle artsen van CoolSculpting ook zelf behandeld en ergens vind ik dat een fijn idee. Ze kunnen je namelijk ook hun eigen foto’s laten zien en hun ervaringen met je delen.

Met CoolSculpting kun je meerdere zones behandelen. Denk aan delen van de benen, de buik, de armen, maar ook de onderkin. Hoe tof is dat?! Voor elke zone is er een aparte applicator. Moet ook wel, want je onderkin is (thank god!) niet zo groot als je bil bijvoorbeeld. Ze hadden enkele van die applicators bij zich om te kunnen laten zien. Erg leuk en interessant!

Ook heb ik even gesproken met Kristie van CoolSculpting, die helemaal uit Londen kwam voor deze truck. Het is namelijk best speciaal, aangezien Amsterdam de kick off van een tour is en dus de eerste plek die met deze truck wordt bezocht. We hebben dus de primeur te pakken! Ook heb ik Robert en nog een meneer (sorry, ik ben ZO slecht in het onthouden van namen) van CoolSculpting gesproken en zij waren zelf ook dolenthousiast over hun product. Mag ook wel, want als je de voor- en na foto’s zien doet het echt wonderen!

Uiteraard heb ik nog wat vragen gesteld. Veel wist ik al, aangezien ik al wat info had voor vorig artikel, maar toch waren er nog wat dingetjes waar ik nieuwsgierig naar was. Zo was ik bijvoorbeeld benieuwd of ik mijn benen nog zou kunnen laten fine tunen d.m.v. CoolSculpting, aangezien ik een liposuctie heb gehad. Ze vertelden me dat dit vaak voorkomt en ze dus vaak mensen daar krijgen die een liposuctie hebben gedaan en nog net een laatste laagje er van af willen. Aangezien het lipoedeemvet door de liposuctie weggehaald is, kan de rest zeker behandeld worden met CoolSculpting.

Ook vroeg ik me af of het veilig is en gelukkig is het dat. Ze bevriezen de huid niet, want door bevriezing kunnen brandwonden ontstaan. Ook wordt de huid extra beschermd door pads die tussen de huid en de applicator komen te liggen. Tot slot vertelden ze me dat bij een behandeling ongeveer 30% van het vet op die plek wordt weggehaald. Dat lijkt weinig, maar dat is best veel! Mocht je nog meer resultaat willen, dan kun je eventueel een tweede behandeling overwegen.

CoolSculpting heeft meerdere vestigingen door het land. Heel fijn, want er is is altijd wel eentje die in de buurt ligt. Zo hebben ze eigen klinieken in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Vught, Huizen, Eindhoven, twee keer in Amsterdam en in Den Bosch. Robert vertelde me dat ze nog heel graag naar Maastricht willen gaan, misschien dat dat nog in de planning gaat komen. Er zijn ook enkele klinieken die de CoolSculpting behandeling uitvoeren, maar geen eigen kliniek van het merk zijn. Deze liggen in Alkmaar, Haarlem, Leimuiden, Leiden, Amsterdam, Maastricht en Zeist.

Rond 13.00 vertrok ik weer naar huis en zat mijn bezoekje aan de CoolSculpting truck erop. Vandaag staat de truck nog op het Stadionplein bij het Olympisch Stadion en vanaf morgen 11 februari t/m woensdag 13 februari staat de truck op de Zuidas (Gustav Mahler) in Amsterdam. Wil je meer weten over CoolSculpting? Bezoek dan eens FreezeAndEliminate.nl om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult met een CoolSculpting specialist.

Zou jij vetjes middels CoolSculpting willen laten verwijderen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten