Mijn broeken wishlist 2019

Ruitjesbroek

Wie mij volgt op Instagram weet dat ik in oktober en november twee liposucties heb ondergaan aan mijn benen. Vanaf de pubertijd heb ik namelijk dikkere benen gehad. Had ik maat S in mijn tops, was dat soms wel XL in mijn broeken. Nu is dat teruggebracht naar maat M (en het wordt nog wat minder), dus daar ben ik heel blij mee. Mijn broeken passen dus niet meer zo goed en daarom moet ik op zoek naar nieuwe exemplaren. Vandaag deel ik je mijn broeken wishlist.

Voor de operatie droomde ik altijd van dunnere benen en ik dacht dat dit nooit meer mogelijk was voor mij. Totdat ik hoorde dat liposuctie voor mij een oplossing zou zijn. Ik had namelijk lipoedeem, waarbij de vetcellen zich zo ontwikkelen dat ze alleen maar groter worden i.p.v. kleiner. Ik kon dus sporten wat ik wilde, maar mijn benen bleven dik. Altijd zag ik de leukste kleding, maar veel kon ik niet aan omdat het of niet mooi was, of gewoonweg omdat het niet paste. Nu is dat dus anders en is mijn droom uitgekomen. Heel stom misschien, maar ik kan jullie niet vertellen hoe gelukkig ik ermee ben! Het is nu tijd om nieuwe broeken aan te schaffen en ik heb dan ook wel enkele favorieten op mijn wishlist staan.


Coated jeans en leren leggings

Heine Timeless – €49,99

Iets dat ik al jaren mooi vind zijn de coated jeans en de leren leggings. Ze maken elke outfit meteen een stuk stoerder en mooier. Bovenstaande coated jeans heeft ook nog ietwat kortere pijpen, waardoor het erg mooi staat met hakken. Voorheen zou ik deze broek nooit aandoen i.v.m. mijn dikke kuiten en enkels. Een leren legging droeg ik wel al, al voelde ik me er niet altijd helemaal top in. Nu zit hij echt te los, maar ben ik een stuk zekerder als ik hem draag! Ik ga er dus nog een kleinere maat van aanschaffen en wellicht ook nog andere kleuren, zoals wijnrood en donkergroen.


Destroyed Skinny jeans

ONLY Carmen reg Skinny Jeans – €39,99

Ik draag heel graag spijkerbroeken. Waarom weet ik eigenlijk niet. Ze zitten zo fijn en zijn vaak met veel verschillende items te combineren. Erg leuk vind ik de destroyed skinny jeans. Voorheen droeg ik die ook wel eens, maar omdat mijn vetjes door de gaatje geduwd werden was dat niet altijd mooi. Nu is het dat wel, dus ik ga er zeker twee van kopen. Hoezo twee? Eentje in denim kleur en de ander in het donkergrijs.


Ruitjesbroek

ONLY legging TILLA – €39,99

Helemaal in momenteel is de ruitjesbroek. Vaak vind ik het net niet iets voor mij, hoewel het er bij anderen heel erg leuk uit ziet. Het zal bij je moeten passen denk ik. Ik had het idee dus wat laten varen, totdat ik deze bovenstaande broek/legging tegenkwam. Deze heeft ook ruitjes en een leuke streep aan de zijkant. Maakt de broek net wat meer casual.


Jumpsuit

ONLY Mouwloze Jumpsuit – €39,99

Tot slot, maar dat is meer iets voor richting het voorjaar, wil ik nog graag een mooie jumpsuit. Omdat voorheen mijn verhoudingen ver te zoeken waren droeg ik er nooit een. Het paste overigens ook nooit, want voor mijn benen moest ik maatje XL hebben en boven maatje S of M. Zag er dus niet uit…Nu is alles mooi in verhouding en kan ik het wel dragen. Ik heb er zo’n zin in!

Als we de zomer in zicht hebben zal ik nog wel eens een wishlist met jullie delen. Je snapt…dat zal vol staan met rokjes, jurkjes en korte broeken. Dingen die ik voorheen altijd deed vermijden en zelfs met 33 graden in een lange spijkerbroek liep. Ohja…en natuurlijk mooie bikini’s!! Al deze broeken, en nog veel en veel meer, kun je online bestellen bij OTTO. De keuze is reuze waardoor er altijd wel iets voor je te vinden is.

Welke broek staat er nog op jouw wishlist?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten