Mijn droombadkamer

Droombadkamer

Toen wij ons huidige huis hadden gekocht zeven jaar geleden was het serieus een halve bouwval. Vreselijk! We hebben ontzettend veel geklust en zo hebben we aan alles een eigen draai kunnen geven, waaronder de badkamer. Een badkamer vind ik echt iets heel persoonlijks. Ik weet dan ook niet of ik überhaupt een badkamer in een huis zou laten zitten bij verhuizen. Je wilt er tenslotte je eigen ding van maken toch? Ook al is onze badkamer geheel naar wens, toch heb ik een droombadkamer die ik vandaag met je deel.

Vroeger (ja…ook voor mij is er al een vroeger) toen ik nog thuis woonde droomde ik altijd van een bad. Als ik op mezelf ging wonen moest er toch echt een bad in. Helaas is onze huidige badkamer te klein voor een bad, want we wilden er ook nog graag een grote douche bij. Voor ons was dit laatste belangrijker dus dan moet je keuzes gaan maken. In mijn droombadkamer, waarvoor ik online badkamerinspiratie heb opgedaan, staat dan ook een groot bad. Het liefst zo’n mooi vrijstaand bad met bubbels in! Superhandig is dat je bij Wooning een handige 3D tool hebt waarbij je je droombadkamer compleet zelf kunt vormgeven.

Zoals ik al zei hebben we een grote douche. Een standaardformaat douche is 90×90 en die van ons is 90×120. Heerlijk, vooral met kindjes! Benthe gaat vaker mee samen douchen en dan is wat meer plaats echt praktisch. Daarnaast heeft mijn man een muurtje gebouwd aan de kopse kant van de douche met daarin schappen om spullen op te zetten. Super handig voor de beautybloggers onder ons! Meestal staan de twee schappen behoorlijk vol met producten die ik gebruik en/of moet testen. Dit moet dus ook zeker terugkomen in mijn droombadkamer!

Een dubbele wasbak is nog zo’n must! We hebben dit hier thuis ook al en dacht ik eerst dat het misschien wat onnodig zou zijn, toch is het reuze handig! Ieder heeft zijn eigen kant en je kunt beiden tegelijkertijd voor de spiegel staan, je haren doen of je tandenpoetsen.

Bij mijn ouders hadden we altijd muziek op de badkamer. Mijn vader had een autoradio aangesloten op muziekboxen en dat stond dan bovenin een badkamerkastje. Als we het licht dan aandeden ging de radio meteen mee aan. Zo gezellig! Nu hebben we dat niet meer, omdat mijn man dat niet ziet zitten, maar ik zou het wel weer heel tof vinden om muziek te kunnen luisteren onder de douche!

Als blogger heb ik ontzettend veel beautyspullen en ben ik hier graag mee in de weer. Mijn badkamerlade puilt dan ook echt uit, dus in mijn droombadkamer staat zeker een mooi kastje met werkblad en spiegel erop, speciaal voor mijn spulletjes! Een vers bloemetje erbij en wat mooie subtiele decoratie en ik ben helemaal happy. Ook zou ik graag een grote staande spiegel willen hebben op de badkamer. Heel handig om je complete look te checken en natuurlijk om leuke outfitfoto’s te kunnen maken.

Een vrij standaard antwoord voor iedereen als we het over een droombadkamer hebben, maar er moet echt een toilet aanwezig zijn. We hebben dit nu ook en het is gewoon heel handig om boven een toilet te hebben. Zeker als je ’s nachts eruit moet, want om dan weer helemaal naar beneden te lopen is niet fijn.

Naast deze grotere dingen zijn mooie badkameritems zeker onmisbaar! Denk aan een mooie decoratieve hangspiegel, een mooie badjas, mooie luxe handdoeken en leuke trendy decoratie. Wat tegels betreft is wit zeker mooi, maar ook een beetje standaard. Momenteel hebben we donkergrijs met een soort van taupe en dat oogt heel natuurlijk en rustgevend. Zoals je leest komt onze huidige badkamer aardig in de buurt van het perfecte plaatje. Door ruimtegebrek kunnen niet alle wensen vervuld worden, anders was dat zeker gebeurd.

Wat is jouw idee van een droombadkamer?

– samenwerking –

2 gedachten aan “Mijn droombadkamer”

  1. Ik vind het al echt een super badkamer meid…
    Maar ja begrijp je wel aan een kant.. Ik zelf heb ook een droombadkamer…
    En die heb ik jammer genoeg nu ook niet..
    Maar wie weet out dat ik die dan wel heb..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten