Mijn favoriete parfum van YSL: YSL Libre!

YSL Libre

Als het om geurtjes gaat heb ik al onwijs veel gehad. Noem het op en grote kans dat ik het gedragen heb. Niet alles is even lekker en natuurlijk heb ik ook zo mijn favorieten. Vandaag ga ik het over de allerlekkerste geur ooit hebben, namelijk mijn favoriete parfum van YSL: YSL Libre!

YSL Libre

Ik heb er al eerder over geschreven toen ik de geur net ontdekt had: YSL Libre! Het is de nieuwste geur van het luxe merk Yves Saint Laurent en vanaf snuif één ben ik verkocht. Verliefd om eerlijk te zijn, want jongens wat is deze geur lekker. Ik heb er ook al aardig wat complimentjes over gehad, dus dat zegt genoeg. Ik heb hem nu al twee keer gekocht en mijn tweede flesje is nu weer bijna leeg, iets waar ik HEEL erg van baal. Ik ben er namelijk extra zuinig op 😉

YSL Libre is een bloemige geur met lavendelakkoorden voor de zelfverzekerde vrouw. Ik ben normaal gesproken niet zo’n fan van lavendel in een geurtje, maar gelukkig valt dat hierbij niet zo heel erg op. Ik vind de geur namelijk erg warm, sexy en luxe! Libre staat voor vrij, iets wat deze geur goed weerspiegelt.

Naast dat de geur zo heerlijk is ziet de flacon er ook nog eens fantastisch uit! Het logo van YSL is in het goud om de flacon gewikkeld, heel mooi gedaan! De zwarte glanzende dop heeft ook een aparte vorm en om de hals zit een soort van ketting gewikkeld. Al met al nog redelijk simpel, maar het straalt op en top luxe uit!


De geurnoten

Topnoten: Petitgrain olie

Hartnoten: Lavendel , Sambac jasmijn , Sinaasappelbloesem

Basisnoten: Ambergris, Madagascar vanille , Muskus


Summer Black Friday bij Notino!

YSL Libre kocht ik online bij Notino.nl. Daar hebben ze nu van 20 t/m 26 juli Summer Black Friday, waarbij je maar liefst 20% korting krijgt op geselecteerde merken in beauty en geuren. YSL Libre koop je dus dan een stuk goedkoper! Ga hem zeker bestellen, want ook al heb je genoeg geurtjes, deze mag echt niet ontbreken in je collectie! Ik heb deze datums in ieder geval al in mijn agenda gezet, want aangezien mijn flacon bijna op is wil ik weer een nieuwe bestellen!

Ken jij YSL Libre al?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Mijn favoriete parfum van YSL: YSL Libre!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten