Mijn favoriete zonbescherming

Pour Vous 11 zonbescherming

Nu we helaas nog steeds zoveel mogelijk thuis moeten blijven wilt dat niet zeggen dat we niet naar buiten kunnen. Mensen met een tuin kunnen heerlijk genieten van de zon. Geen tuin of balkon? Ga dan lekker een rondje wandelen, want wat vitamine D doet je goed. Zorg voor een goede zonbescherming, want dat is heel belangrijk! Vandaag laat ik je mijn drie favorieten zien!

Ik ben heel erg blij dat we in deze tijd van het jaar zitten. Het zonnetje zien we steeds vaker en de temperaturen worden aangenamer. Heerlijk is het om te genieten van de warme zonnestralen! Niet alleen op vakantie of aan het zwembad, maar ook in je tuin moet je je goed insmeren. Ik vind het één van de allerbelangrijkste dingen, want met name op de lange termijn kan een goede zonbescherming je veel leed besparen. Leer je kindjes het dus ook meteen goed aan!

1. Shiseido Sports Invisible Protective Mist

Mijn echte nummer één is de Shiseido Sports Invisible Protective Mist. Hij heeft een SPF50+ en dat is heel hoog. Het geeft je huid dus een goede bescherming en daarmee is hij uitermate geschikt voor kindjes. Deze zonbeschermer is water- en zweetproof, maar ik raad altijd aan om na een duik in het water je opnieuw in te smeren. Ook je kindjes! Met deze mist is dat namelijk zo gebeurd. Laat je kinderen ook UV-zwemkleding dragen, zoals een shirtje of een pakje. Hier komen geen zonnestralen doorheen en dus is je kindje nog meer beschermd.

Waarom ik deze mist zo fijn vind? Je brengt hem razendsnel aan en dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar zeker voor je kindjes. Die twee van mij hebben vaak geen geduld en rennen al weg als je net pas begonnen bent. Hiermee spray je ze in en klaar is Kees (in dit geval Jolanda). Mocht je nu denken dat het een plakkerige bedoeling wordt door de SPF50+ dan heb je het mis. Je voelt het product helemaal niet op je huid liggen. Geen vet of plakkerig laagje, geen voelbaar laagje, helemaal niets. En juist dat is wat hem mijn favoriet maakt! Een flacon van 150 ml. kost €47,40.


2. Clinique Face Cream SPF40

Het is aan te raden om speciaal voor je gezicht een aparte zonbescherming te gebruiken. Deze crèmes zijn speciaal voor je gezichtshuid gemaakt en zijn toch net wat anders dan de gewone zonbescherming. Deze Clinique Face Cream met een SPF40 draag ik persoonlijk heel graag. Hij bevat de SolarSmart technologie: een unieke mix die de huid helpt zichzelf te beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV-straling. De formule bevat een antioxidant dat door de zon geactiveerd wordt en pas dan gaat werken, plus een plantenextract.

Dit product komt in een heerlijke tube van 50 ml. Ik vind het echt een plaatje om naar te kijken. Niet geheel onbelangrijk, want het oog wilt ook wat toch? De textuur van het product lijkt wat dikkig, maar als je eenmaal aan het smeren bent smeert het zich goed uit. Het laat een hele lichte film op je huid achter. Niet vettig of plakkerig, maar het lijkt iets stroever. Het geeft mij gelukkig geen vervelend gevoel. Goed om te weten: deze zonbescherming is getest op allergieën en 100% parfumvrij, dus het geeft geen irritatie. De Clinique Face Cream SPF40 kost €31,60 voor een inhoud van 50 ml.


3. Nuxe Sun Delicious Cream High Protection SPF30

Nog een topper is de Nuxe Sun Delicious Cream in SPF30. Hij is ook geschikt voor de gezichtshuid en biedt een hoge verzorging in de vorm van een factor 30. Naast een goede bescherming geeft hij je huid ook nog een kleine tan booster mee. Hierdoor is je bruining net wat mooier en blijft je er net wat langer plezier door houden.

Ondanks de hoge factor smeert dit product ontzettend goed. Ik vind het verrassend dun van textuur en met name met erg warm weer is dit prettig. Een dikke laag op je gezicht is dan niet wat je wilt. Een hele fijne bijkomstigheid is dat deze zonbescherming ontzettend lekker ruikt!! Hij ruikt intens naar zomer en dat maakt mij heel blij 🙂 De Nuxe Sun Delicious Cream heeft een inhoud van 50 ml. en kost €23,95.

Wij komen het voorjaar zeker door met deze fijne producten. Ik kreeg ze overigens van Pour Vous, waar je ze online kunt bestellen op Pourvous.nl! Dat wordt heerlijk in de tuin genieten!

Welke zonbescherming gebruik jij graag?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten