Mijn kennismaking met Natucain

NATUCAIN

Ken je het merk NATUCAIN al? Het merk komt uit Duitsland en is met name bekend van hun Hair Activator. Dit product bestaat al één jaar en komt nu met twee nieuwe producten: een Brown en last serum! Ik vertel je er vandaag alles over en laat ook meteen de Hair Activator zien.

NATUCAIN

De producten van het merk NATUCAIN bevatten als eerste het gepatenteerde actieve MKMS24 ingrediënt. Dit is 100% natuurlijk en bevat geen hormonen. De producten zijn erop gebaseerd dat het haaruitval en dunner wordend haar voorkomt. Je vindt dit ingrediënt terug in al hun drie producten, dus ook in de nieuwe Brow en Lash Serums.

NATUCAIN Brow Serum

Het brow serum zorgt voor 54% vollere wenkbrauwen. Dat is veel, want het kan heel goed jouw wenkbrauwen doen opvullen zodat je een goed effect ervan ziet. Het serum is ook weer van 100% natuurlijke oorsprong, vegan en bevat geen hormonen. Je dient het product tweemaal per dag te gebruiken (in de ochtend en avond) en dat voor minimaal 6-8 weken. Bij structureel gebruik ga je zeker verschil zien! Door de stamcel technologie die afkomstig is van bamboe, tijm en linzen wordt de haargroei gestimuleerd. Het serum versterkt niet enkel de bestaande haartjes, maar stimuleert ook nieuwe haargroei!

De verpakking van het serum is mooi. Het doosje is best groot ten opzichte van de huls. De huls kun je vergelijken met een mascarahuls. Het borsteltje overigens niet. Het is kleiner, dunner en smaller. Logisch ook, want jouw wenkbrauwen hebben een bepaalde vorm en een te grote borstel zorgt alleen maar voor knoeien. Met die fijne kleine borsteltje breng je het product mooi gelijkmatig aan. Je moet het overigens zien als een verzorging en niet als een gel. Hoewel het bij mij licht fixerend werkt staat de verzorging bij dit product bovenaan. Ik ben tot nu toe heel erg tevreden, want ik mistte wat volume en dat lijkt nu heel langzaam terug te komen. Op dus! Het NATUCAIN Brow Serum kost €59,-.

NATUCAIN Lash Serum

Dan het Lash Serum, want dit werkt eigenlijk nagenoeg hetzelfde dan het Brow Serum. Ook dit wimperserum is 100% natuurlijk, vegan en bevat geen hormonen. Bij dagelijks gebruik ga je na 6-8 weken verschil zit in de vorm van wimperlengte. Wimpers worden 52% langer en ook dat is veel. Vooral ik met mijn korte wimpers word hier heel blij van. Omdat mijn wimpers nauwelijks kleur hebben is dit niet goed vast te leggen op foto, maar ik merk het lengteverschil met name wanneer ik mascara draag. Ik bereik hier namelijk veel meer lengte mee en ik hoef je natuurlijk niet te vertellen hoe blij ik hiermee ben.

Naast wimperverlenging stimuleert ook dit serum de nieuwe haargroei. Op langere termijn betekent dit meer volume in je wimpers. De verpakking is nagenoeg hetzelfde dan het Brow Serum, alleen heeft het Lash Serum een andere kleur. Dat is makkelijk om uit elkaar te houden wanneer je beide producten hebt. Het borsteltje is klein en stevig, waardoor je het goed plaatselijk kunt aanbrengen. Doordat de formule geen hormonen bevat ontstaat er geen irritatie, jeuk, donkere kringen, gezwollen oogleden en rode ogen. Het Lash Serum ben ik ook al een hele tijd aan het gebruik en ook hier begin ik verandering te zien. Ook het Lash Serum kost €59,-.

NATUCAIN Hair Activator

Dan is het nog het bestaande product van het merk, de Hair Activator. Deze review ik niet heel uitgebreid, maar wil hem zeker kort benoemen. Het is een haargroei spray die 100% natuurlijk is en ook is gemaakt van MKMS24 stamcel technologie dat in de serums gebruikt wordt. Het product is vrij van hormonen, parabenen en sulfaten. Het vermindert 90% haaruitval en verbetert de haargroei met 93%. Door de fijne spray verpakking kun je het makkelijk aanbrengen. Ook hiervoor geldt dat je het 6-8 weken dient te gebruiken alvorens je de eerste resultaten kunt waarnemen. De Hair Activator is overigens verkrijgbaar in twee inhoudsmaten, 200 ml. Kost €159,- en 100 ml. Kost €99,-. Je kunt de producten direct bestellen op Natucain.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten