Mijn mooiste Black Friday aankopen

Black Friday aankopen

Deze week brandt de Black Friday gekte los en dus is het belangrijk om goed overzicht te krijgen van wat je wel of niet wilt kopen. Verleiding ligt namelijk op de loer. Mijn tip is om een lijstje te maken met dingen die je tijdens de Black Friday deals wilt scoren en je daar aan te houden. Neem hierbij ook meteen december cadeaus mee, want op die manier hou je geld over voor andere leuke dingen. In dit artikel deel ik mijn mooiste Black Friday aankopen, waaronder een kerstcadeau!

Black Friday

Elk jaar wordt het hier in Nederland steeds populairder; Black Friday. Hoge kortingen, mega deals en soms ook echt dingen waarvoor mensen urenlang in de rij gaan staan. Het gaat een beetje richting de kant op waar het allemaal begon, namelijk Amerika. Daar is Black Friday altijd al groots geweest. Ik vind het wel leuk dat het ook nu hier in Nederland echt een ding aan het worden is, want leuke kortingen (en zeker zo vlak voor de feestdagen) zijn altijd lekker meegenomen toch?! Officieel is Black Friday dit jaar enkel op vrijdag 25 november, maar tegenwoordig wordt er vooraf ook al gestunt. Sommigen houden zelfs een Black Week of een Black Friday periode, waarin je langer de tijd hebt om met korting te shoppen. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat je bij mega deals niet te lang moet wachten met kopen, want op is vaak wel echt op.

Mijn Black Friday aankopen

Ook ik heb tijdens de Black Friday actie periode bij Notino geshopt. Ik shopte zowel voor mezelf als voor de man, want stiekem bestelde ik al een kerstcadeau mee. Voor hem kocht ik namelijk Bentley For Men Intense. Het is een eau de parfum met oosterse en kruidige geurnoten die de hele dag door gedragen kan worden. Ik ben er stiekem ook erg benieuwd naar en hoop dat hij hier blij van wordt. Voor mezelf bestelde ik mijn all-time favorite, namelijk YSL Libre Intense. Ook dit is een eau de parfum en is ZO lekker! Deze geur is overigens best duur, maar met deze actieprijs koop je hem voor veel minder! Tot slot kocht ik nog de Yankee Candle auto luchtverfrisser in mijn lievelings (kerst)geur Sparkling Cinnamon. Dikke tip! Alles van Yankee Candle shop je nu namelijk ook met een lekkere korting, dus inslaan die geurkaarsen!!

Stiekem wilde ik nog veel meer kopen, maar dat liet het budget niet toe. Bij Notino doen er heel veel merken mee met de Black Friday kortingsacties en lopen de kortingen op tot wel 30%! Je gebruikt daarvoor de code ‘notino‘ in je winkelmandje en de kortingen vliegen er van af.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten