Mijn tofste Apple gadgets!

een uit de klauwen gelopen hobby. Ben je benieuwd wat mijn favoriete Apple gadgets zijn? Ik vertel het je vandaag!

Echt jaren geleden sloeg ik je voor je hoofd wanneer je zei dat je fan bent van Apple. Want hoe kun je nu zo verslingerd zijn aan een merk dat enkel gadgets op de markt brengt wat elk ander merk ook doet? Juist…nu jaren later ben ik ook zo’n Apple freak geworden. Wat is begonnen me een iPhone is uitgelopen tot een uit de klauwen gelopen hobby. Ben je benieuwd wat mijn favoriete Apple gadgets zijn? Ik vertel het je vandaag!

Apple Watch

Hoewel ik hem niet dagelijks draag is de Apple Watch wel een goede zet geweest. Ik heb hem overigens gekregen, want om zoveel geld uit te geven aan iets dat je eigenlijk niet nodig hebt ging me wat ver. Toch is het ding verrekte handig, want het houdt alles bij. Vooral wanneer je wat op je beweging wilt letten is dit een topper, want je maakt er eenvoudig je ringen mee vol (of niet, wanneer je lekker een bankhangdag hebt). De Apple Watch combineer je makkelijk met je iPhone om zo ook muziek te streamen, berichtjes te lezen en een telefoontje aan te nemen. Top dus!

iPhone

Natuurlijk mag een iPhone niet ontbreken in dit rijtje. Het was mijn eerste Apple aankoop en sindsdien ben ik er echt aan verslingerd geraakt. Waarom? Het werkt gewoon superfijn. Alles is makkelijk te bedienen en wanneer je meerdere Apple apparaten hebt connect alles heel eenvoudig met elkaar. Ik heb nog steeds de iPhone 11 pro, maar inmiddels zijn er alweer nieuwe varianten uit. Zoals de iPhone SE 2022. Deze is overigens een stuk goedkoper dan andere modellen van de iPhones en dus zeker een aanrader wanneer je wel de kwaliteit van Apple wilt, maar niet teveel wilt betalen.

Macbook met Apple Magic Mouse

Al jaren heb ik een MacBook Pro in huis en wat ben ik daar nog steeds elke dag blij mee. Het is even wennen wanneer je Windows gewend bent, maar eenmaal gewend is het veel makkelijker werken. Sneller ook, want het werkt top. Onlangs bestelde ik er nog de Magic Mouse bij. Ik werkte voorheen altijd met de mousepad, maar dit veroorzaakte nekpijn en hoofdpijn. Niet goed dus. De muis maakt het werken veel makkelijker! Hij heeft lekker veel opties om ook weer snel en makkelijk te werken.

AirPods

Ook kocht ik dit jaar de AirPods. Voorheen gebruikte ik altijd draadloze oortjes die wel met elkaar verbonden waren middels een kabeltje. Tijdens het sporten trok dit altijd aan één kant waardoor ze uitvielen. Zo niet handig. Deze AirPods Pro met Magsafe oplaadcase zijn ideaal. Ze hebben een ontzettend goed geluid, connecten heel goed en snel met andere Apple apparaten en hebben nog een hele fijne functie. Namelijk ruisonderdrukking. Wanneer je ze in doet hoor je nauwelijks meer omgevingsgeluiden. Ideaal wanneer je thuis werkt met de kindjes om je heen! Ik heb lang getwijfeld om deze AirPods aan te schaffen, want het is best een hele aanschaf. Toch ben ik er superblij mee en is het zeker een goede investering geweest.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten