Mijn top 3 favoriete winterparfums

Notino top 3 winterparfums

Geurtjes, ik ben er dol op! Ik heb dan ook een hele collectie voor zowel de zomer als de winter en draag graag verschillende geuren. Iets te kiezen hebben, dat is wat ik wil. Onlangs zijn daar een paar fijne geuren bijgekomen die inmiddels alweer favoriet zijn voor de winter. Vandaag laat ik je mijn top 3 favoriete winterparfums zien.

Mugler Alien

Tja, iedereen kent deze geur denk ik wel. Alien van Mugler is echt een super-de-luxe geur waar je verslaafd aan raakt. Dit Alien parfum is echt een musthave voor elke beauty liefhebber, want gegarandeerd dat je er net als ik heel blij mee gaat zijn.

De flacon is sowieso prachtig en hiervoor krijgt het dan ook echt alle credits. Het paarse in combinatie met het goud past heel goed bij de luxe uitstraling ervan en bij de heerlijke geur. De geur bevat topnoten van Arabische jasmijn, hartnoten van kasjmierhout en basisnoten van witte amber. Deze combinatie is echt hemels en doet Oosters en houtachtig aan, precies waar ik zo dol op ben. Alien is niet geheel goedkoop, 30 ml. kost €68,90 en 60 ml. €70,90 (ga dus zeker voor de grote flacon!!).


Narciso Rodriguez Ambrée

Een geur waar ik al langer benieuwd naar ben is Narciso Rodriguez Ambrée. Ook deze geur is Oriëntaals en houtachtig en ik blijf daar echt aan ruiken. Hij is namelijk heerlijk! De flacon ziet er heel basic uit, maar door de peachy kleur en de combinatie van een glazen flacon met een matte dop straalt het luxe uit.

De geur is heel fijn met topnoten van frangipane en ylang-ylang. De hartnoten bestaan uit muskus en amber en de basisnoten uit cederhout. Deze combi is heel fijn en ruikt warm. Hij is ideaal voor in de winter, maar doet het ook erg goed tijdens de zwoele zomeravonden. Een flacon van 30 ml. kost €43,80.


Valentino Voce Viva

Ook een heel fijn parfum is de nieuwe Valentino Voce Viva. Deze past een beetje in dezelfde geurenreeks en behoort tot de bloemige geursoorten. Ondanks dat is ook deze geur heel warm en luxe. De flacon ziet er overigens supermooi uit. De combinatie van het ontwerp van de flacon, het goud en de rode accenten maakt het geheel hebberig!

Voce Viva bevat topnoten van bergamot en rode mandarijn, hartnoten van gardenia en sinaasappelbloesem en basisnoten van vanille. Ik vind ook dit weer een hele fijne combinatie en warm genoeg om in de winter te dragen. Voce Viva is verkrijgbaar in meerdere inhoudsmaten. 30 ml. kost bijvoorbeeld €56,40.

Met deze drie fijne winterparfums kom jij de winter moeiteloos door. Stiekem heb ik nog een vierde favoriet, namelijk YSL Libre Intense, ook zooooo lekker! Hierover heb ik al eens geschreven, dus mocht je benieuwd zijn check ook deze review dan even 😉

Welke winterparfums zijn jouw favoriet?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten