Minder plastic met de Beauty Disrupted Alpine Glow set

Beauty Disrupted Alpine Glow set

Ken jij Beauty Disrupted al? Ik heb er al eens eerder over geschreven en ben er heel blij mee. Het merk vervangt namelijk alle plastic shampoo-, conditioner- en showergelflessen. Hun producten komen namelijk in vaste vorm: een bar! Wanneer je dit nog nooit gebruikt hebt is het misschien even wennen, maar het is onwijs goed voor jezelf als het milieu. Vandaag review ik de Beauty Disrupted Alpine Glow set.

Beauty Disrupted Alpine Glow set

Deze Beauty Disrupted Alpine Glow set is geschikt voor normaal haar en bestaat uit de drie essentiële producten voor onder de douche: een shampoo bar, een conditioner bar en een body bar. Alle bars van het merk worden geproduceerd in Zuid-Frankrijk en werken hydraterend, zowel voor het haar als voor de huid.

De verpakking en de geur

Net zoals ik dat al van het merk gewend was ziet ook dit er fantastisch uit. Alle drie de producten zitten in een grote omdoos met dezelfde look en feel dan de single producten. Fijn is overigens dat elke lijn haar eigen kleur heeft. Zo voorkom je verwarring. De geur Alpine Glow ruikt heerlijk. Ik vind het wat bloemig en fris, maar het wordt met een mix van eucalyptus, rozemarijn en dennenboom ook wel omschreven als de geur van bergen en gletsjers.

De inhoud

De formule van de shampoo bar bestaat uit biologische Inca inchi-olie uit Peru, dat droog en beschadigd haar op een milde wijze reinigt, voedt en hydrateert. Het beste kun je hem tussen je handen nat maken en laten opschuimen, alvorens je hem aanbrengt in je haren. Het product verdeelt zich prima en spoelt goed uit. De conditioner voedt en herstelt het haar zonder te verzwaren. Na het afspoelen merk je dat je haren lekker zacht aanvoelen. Om af te sluiten is er de body bar, waarmee je jouw huid op milde wijze reinigt De geur is echt heerlijk en de formule bevat zoete amandelolie en natuurlijke glycerine.

Voor mij was het merk dus niet nieuw, maar niet minder fijn. Sterker nog…het is heerlijk om te gebruiken en die geur is top. Fijn is dat het veel plastic vervangt in je badkamer en je met een bar veel langer doet dan met een shampoo fles. De geur is fijn, dit werkt lekker op je gemoed en werkt ontspannend en verkwikkend tegelijk. De Beauty Disrupted Alpine Glow set kost €52,- en is onder andere verkrijgbaar bij Skins.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten