Minder vlekjes en een mooie summer glow met Eucerin Anti-Pigment

Hoe zit het met jouw pigmentvlekjes? Je denkt misschien dat je er geen hebt, maar wanneer je goed naar je huid kijkt zul je er vast zien. Zelf heb ik ook last van pigmentvlekjes, al vallen ze niet allemaal direct op. Mijn vlekjes zitten met name op de neus en aan de bovenkant van mijn wangen. Dat zijn overigens ook bekende plekjes, want juist daar verbrand je wel eens door de zon, waardoor het pigment verstoord wordt en pigmentvlekjes ontstaan. Gelukkig is er Eucerin Anti-Pigment, een complete huidverzorgingslijn die zich richt op het verminderen van deze vlekjes.

Eucerin Anti-Pigment

De Anti-Pigment lijn van Eucerin bestond al, maar onlangs is er het nieuwe serum aan toegevoegd. Hiermee verzorg je de huid nog meer en ga je met een extra stapje huidverzorging nog meer pigmentvlekjes te lijf. Het bevat het actieve en gepatenteerde ingrediënt Thiamidol, wat de aanmaak van melanine remt en er op die manier voor zorgt dat pigmentvlekjes al na twee weken zichtbaar verminderen. Wil je echt het beste resultaat? Dan dien je 12 weekjes te smeren, het liefst met de complete lijn. Uiteindelijk heb je dan een mooie, stralende en glowy huid. Ik ben de complete lijn aan het testen om te kijken of het mijn pigmentvlekjes doet verminderen. Momenteel ben ik twee weekjes bezig en ik zie nog niet zo heel veel verschil. Logisch natuurlijk, want daarvoor moet je echt langer smeren. Wel is het een heerlijke routine. Over een aantal weken lezen en zien jullie hopelijk resultaat!

Eucerin Anti-Pigment Stralende Huid Serum

Als het om een serum gaat sta ik altijd vooraan in de rij. Ik vind het heerlijk om te gebruiken, omdat dit soort producten de huid echt een boost geven. Naast Thiamidol bevat de formule ook hyaluronzuur en glycerine, welke zorgen voor een fijne hydratatie en de huid langdurig verzorgen. Het Eucerin Anti-Pigment Stralende Huid Serum gebruik je als eerste in zowel je dag- als avondroutine. De textuur is heerlijk als een soort milk en het brengt hierdoor fijn aan. Opvallend is dat het snel intrekt en geen plakkerig of vet laagje achterlaat. Voor het beste resultaat kun je het serum met alle andere producten uit de Anti Pigment lijn gebruiken. Liever je eigen producten blijven gebruiken kan natuurlijk ook. Het serum is namelijk geschikt voor elk huidtype en dus kan iedereen ervan genieten. Een flacon met een inhoud van 30 ml. en een pipetje kost €36,99.

Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30

Voor je dagverzorging gebruik je na het serum de Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30. Deze dagcrème verzorgt de huid verder door op het gebied van anti pigment. Het nieuwe ingrediënt Thiamidol zit ook hierin verwerkt (Eucerin verwerkte het in al haar Anti-Pigment producten) en dus ga je hiermee nog een stapje verder. Hij vermindert namelijk de aanmaak van melanine dat zorgt voor pigmentatie. Heel fijn voor de zomer is dat de crème een SPF30 heeft. Hiermee bescherm je de huid al tegen de schadelijke invloeden van de zon, maar omdat in de zomer de zon heel fel is en veel schijnt is het belangrijk om evengoed nog een SPF50 aanvullend erbij te smeren. De textuur van de dagcrème is, door de toegevoegde SPF30 denk ik, iets dikker dan dat ik van een dagcrème gewend ben. Overigens is het dikke prima, want het smeert weer heel goed. Bij mij trekt het heel snel in en laat ook weer geen voelbaar laagje achter op de huid. Blij mee! Een pompflacon heeft een inhoud van 50 ml. en kost €31,99.

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector

Wil je doelgericht de vlekjes aanpakken? Dan kan dat met de Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector. Deze gebruik je na de dagcrème en breng je dus echt enkel op de plekjes aan. Het verlicht en vermindert de vlekjes en hierdoor krijg je dus nog sneller en beter resultaat. Het product komt in een handige pen met een hele fijne applicator. Het lijkt op een borsteltje, maar het is heel stevig. Zo werk je dus heel makkelijk en doelgericht. Omdat je het heel plaatselijk aanbrengt duurt het even voordat het intrekt. Je masseert het tenslotte niet in. Eenmaal droog merk je niet dat je het draagt. Een stick van 5 ml. kost €20,99.

Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème

Speciaal voor de nacht heeft het merk de Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème ontwikkeld. Gedurende de nacht herstelt onze huid namelijk van overdag en omdat je huid dan veel meer werk verzet is een goede en rijke verzorging een aanrader. Voordat je de nachtcrème aanbrengt, breng je eerst het serum aan. Daarna is de crème aan de beurt. Hij draagt bij aan de celvernieuwing en vermindering van pigmentvlekjes. De formule bevat o.a. Dexpanthenol, dat een regenererende werking heeft en de vochtbalans van de buitenste huidlaag verbeterd. Zo zorgt de crème voor een zachte en elastische huid. De textuur van de nachtcrème is niet al te dik en smeert dus weer heel fijn. Geen plakkerig laagje hier!

Voor
Na 2 weken smeren

Voor het beste resultaat kun je de producten tweemaal daags smeren (het mag overigens tot 4 keer per dag gesmeerd worden). Op de bovenste foto zie je mijn huid zonder make-up (behalve mascara) en zonder crèmes. Dit is voordat ik begon met smeren. Met name op de neus en onder mijn rechteroog (linkerkant foto) zie je de pigmentvlekjes. Op de onderste foto zie je het resultaat na 2 weken smeren. De vlekjes zijn nog niet weg, maar lijken met name op de neus iets minder. De huid oogt ook egaler van kleur. Ik ga dus lekker door met smeren en laat jullie over 2,5 maand het resultaat zien. De producten zijn te koop bij de apotheek en online (eucerin.nl).

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten