Miss Sporty Catwalk Nail Look

Miss Sporty ken ik eerlijk gezegd nog van ‘vroeger’. Volgens mij was het zelfs één van de eerste make-upmerken waarmee ik in aanraking kwam. Het waren, en zijn nog steeds, mooie producten voor een leuke prijs. Dit najaar komen er bijvoorbeeld nieuwe kleuren nagellakjes in de collectie. De reeds bestaande Lasting Colour Gel Shine nagellak krijgt er maar liefst zes nieuwe kleurenzusjes bij.

Van de zes kleuren heb ik er drie ontvangen om te testen, waaronder deze grijzige blauwe kleur. Zelf vind ik het meer naar grijs neigen, maar er zullen vast en zeker veel mensen zijn die het meer blauw vinden haha. In de winter houd ik van donkere kleurtjes op de nagels en deze kleur past precies hierbij.

Een kleurtje waar ik erg aan moet wennen, maar wat overigens wel heel mooi is, is deze groene kleur. Deze kleur zie je steeds vaker voorbij komen bij meerdere merken en ondanks dat het iets is dat ik niet direct zelf zou uitkiezen, ziet het er op de nagels mooi uit. Ik kan wel een paar outfits bedenken waarbij ik deze kleur mooi kan dragen!

Een wat gekkige kleur voor de herst/winter is deze oranje kleur. Natuurlijk past oranje goed bij de hersft (lees: verkleurde bladeren en een mooie herfstzon) maar toch twijfel ik zelf of ik deze kleur vaak ga dragen. Hij is overigens heel mooi op je nagels en totaal niet schreeuwerig, al zou je dat misschien wel denken.

De drie andere nieuwe kleurtjes zijn donkerpaars, volrood en donkerroze. Deze zijn uiteraard heel mooi tijdens de feestdagen. Deze Miss Sporty Lasting Colour Gel Shine nagellak zou normaal gesproken een paar dagen mooi op je nagels moeten blijven zitten zonder te chippen dankzij de gelformule, maar dat is bij mij helaas niet waar. Na een dag was het al gechipt, wat natuurlijk heel jammer is voor een gelnagellak. Het kwastje is lekker breed wat het aanbrengen overigens heel makkelijk en snel maakt. Wil je eens wisselen met kleurtjes, dan zijn deze lakjes leuk. Echt een aanrader die je moet hebben vind ik het niet. De lakjes kosten €2,49 en zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos.

14 gedachten aan “Miss Sporty Catwalk Nail Look”

  1. Zonde van de chip! Maar dat kan ook met het sealen te maken hebben… oh ik wil niet als ouwe sok reageren, maar de tips goed lakken ook je randje kan enorm helpen. En een goede kwaliteit topcoat als extra safe!
    By the way, de kleurtjes zijn tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten