Moederdag: verwen je moeder met FOREO

Moederdag: verwen je moeder met FOREO

Nog even en het is alweer Moederdag! heb jij al iets voor jouw moeder gekocht? Mocht je telkens weer teruggrijpen naar die mooie bos bloemen heb ik dit jaar een ander leuk idee voor je. Verwen haar namelijk met de fijne producten van FOREO! Met hun drie Hero producten heb je binnen 6 minuten een complete huidverzorgingsroutine te pakken. Welke producten de Hero producten zijn lees je in deze uitgebreide review!

Moederdag 2022

Zullen we het dit jaar met Moederdag eens anders aanpakken? Je mama is namelijk één van de belangrijkste personen in je leven, misschien nog wel de allerbelangrijkste. Verwen haar dan ook eens goed en doe dit niet met bloemen maar met een mooi cadeau waarmee ze elke dag een heerlijk moment voor zichzelf heeft. Met de beauty tools van FOREO komt dat helemaal goed!

Hero 1: LUNA3

De eerste stap in een goede huidverzorging is het reinigen. Reinigen kun je op meerdere manieren doen, maar het meest effectieve en beste voor de huid is om te reinigen met een tool. Gebruik hiervoor de LUNA3 (klik voor de uitgebreide review). De LUNA3 gebruik je met jouw favoriete reiniger en wat water. Om de routine te starten connect je de LUNA3 met de FOREO app op je smartphone en de app vertelt zo precies waar en hoe je reinigt met deze tool. Supermakkelijk natuurlijk! Fijn is dat het materiaal een siliconen soort is waar geen bacteriën op achterblijven. Je spoelt het goed af en de tool blijft altijd schoon. Het gevoel van massage is heerlijk en de huid wordt heel goed gereinigd. Fijn is dat je de tool makkelijk kunt opladen met de USB kabel en hij per oplaadbeurt lekker lang meegaat. De LUNA3 kost €159,20.

Hero 2: UFO

Na het reinigen gebruik je een fijn maskertje. Vergeet die sheet masks en crème maskertjes en maak kennis met de UFO (klik voor de uitgebreide review). UFO is ook weer een fijne beautytool die werkt met speciale passende maskertjes om jouw huid een boost te geven. De tool werkt met warmte en lichttherapie, waardoor je nog meer resultaat haalt uit een maskerbehandeling. Ook de UFO koppel je aan de app waarmee de app jou precies vertelt welke bewegingen je moet maken voor het beste effect. De speciale maskertjes zijn in allerlei soorten verkrijgbaar, passend bij elk huidtype. Je zet de maskertjes makkelijk vast met de ring, zet de UFO aan en geniet van 2 minuten ultieme ontspanning. Super voor moeders natuurlijk, want zij gunnen zich vaak geen momentje voor zichzelf. Hiermee komt je moeder helemaal tot rust en wordt de huid ook nog eens verwend. De UFO kost €155,-.

Hero 3: BEAR

Tot slot wordt het ritueel afgesloten met de BEAR. Hierover staat al een uitgebreide review op mijn blog via de link in de vorige zin. De BEAR is een tool die werkt op de versteviging van de huid en zo de huid jonger maakt. Ook worden imperfecties aangepakt en wordt de huid egaler. Het werkt met micro current, wat speciale stroomgolven zijn die compleet veilig zijn, maar er wel voor zorgen dat de spieren gestimuleerd worden waardoor huidverstrakking optreedt. De BEAR gebruik je met het speciale FOREO serum, want dit serum zorgt voor de geleiding. De BEAR werkt ook weer samen met de app en is in te stellen in meerdere intensiteiten. Begin altijd vrij laag en bouw op naarmate je geen tintelingen meer voelt tijdens de behandeling. Pijn doet het absoluut niet! Elke dag de BEAR gebruiken in jouw routine levert een mooie egale en strakke huid op, perfect voor mams! De BEAR kost €239,20.

Zoals je snapt, ik ben fan van dit merk. Ik kan het dan ook echt iedereen aanraden, want ook al zijn de prijzen best hoog…het is een goede investering. Elke tool gaat namelijk een leven lang mee, dus je hoeft maar één keer geld uit te geven voor een mooie huid. Klinkt prima toch? Ook voor Moederdag is dit een heel mooi cadeau, want hiermee laat je jouw moeder een momentje voor zichzelf inbouwen elke dag. Ook al zijn het maar 6 minuten in totaal met deze drie tools, het zijn de meest heerlijke en effectieve momenten van de dag voor de huid!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten