Moederdag wishlist 2021!

Hugo Boss The Scent

Psst, 9 mei is het Moederdag! Heb jij al iets voor je mama in huis gehaald of moet je nog last minute shoppen? In dat laatste geval help ik je graag wat op weg, want vandaag geef ik je tips met mijn Moederdag wishlist! Hierop staan natuurlijk allemaal beauty toppers die ik zelf als mama heel graag cadeau zou krijgen.

1. Collistar Pure Actives Hyaluron Acid

Ik begin deze Moederdag wishlist met een heel fijn serum. Collistar Pure Actives Hyaluron Acid kun je zien als een soort booster dat je gebruikt voordat je jouw reguliere dagverzorging aanbrengt. Zie het als een soort van serum dat extra krachtig voor je huid werkt. Deze booster bevat een hoge concentratie aan hyaluronzuur, dat een essentiële rol speelt in de optimale vochtbalans van het huidweefsel: het bindt als het ware de huidcellen, waardoor je huid stevig en glad wordt en blijft. Ik heb het zelf eerder gebruikt en ik vind het geweldig! D.m.v. het pipetje kun je goed doseren, enkele drupjes zijn per toepassing al genoeg. Deze Collistar booster kost €26,10 voor een inhoud van 30 ml.


2. Vichy Minéral 89 Versterkende oogcrème

Van Vichy is de Minéral 89 Versterkende oogcrème een topper. Hij is ook nog eens lekker budget, dus dat is helemaal fijn meegenomen! Een oogcrème mag niet ontbreken in je huidverzorgingsroutine, zeker niet voor mama! Vrouwen met een wat rijpere huid gaan als eerste lijntjes rondom de ogen vertonen en met een goede oogcrème kun je dat proces wat tegenhouden. De Vichy Minéral 89 oogcrème bevat maar liefst 89% mineraliserend thermaal water, hyaluronzuur en pure caffeïne. Door deze samenstelling worden de oogcontouren versterkt, donkere kringen verminderd en de huid goed gehydrateerd. Een flacon heeft een inhoud van 15 ml. en kost €15,39


3. Color WOW

Heeft mams wel eens moeite met haar haren? Dan kunnen de producten van Color WOW uitkomst bieden. Zelfs mijn weerbarstige en pluizige haren komen hiermee onder controle. Ik ben er zelf helemaal weg van. Het merk is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar, want gekleurd haar heeft echt een aparte verzorging nodig. Door de behandelingen wordt het haar broos, pluizig en soms onhandelbaar. Een goede verzorging is dan echt een must. De reguliere shampoos kunnen je vaak niet helpen en ze vervagen de kleur of zorgen er juist voor dat de haarkleur donkerder wordt. Niet iets dat je wilt als je gekleurd haar hebt. Deze shampoo en conditioner laten je kleur levendig zijn en verzorgen je haar op en top. De Color Security Shampoo kost €21,90 voor 250 ml. en de Color Security Conditioner kost €19,50 voor 250 ml.


4. Bio Oil 100% Natuurlijk

Bio-Oil kennen we denk ik allemaal wel. Vrij nieuw nog is deze 100% natuurlijke variant. Het gaat hierbij eigenlijk om dezelfde soort olie met dezelfde eigenschappen, alleen dan met uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De olie helpt de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekjes te verminderen. Het gaat huidveroudering tegen en helpt om de vochtarme huid te hydrateren. Ik heb het op mijn littekens gebruikt (zowel in mijn hals destijds als bij beiden keizersnedes en die zien er nu top uit! Een flacon van 60 ml. kost €16,40.


5. Hugo Boss The Scent

Tot slot één van mijn favoriete lente- en zomergeuren die in deze Moederdag wishlist niet mag ontbreken is Hugo Boss The Scent for her. Deze geur is echt geweldig en bevat topnoten van freesia en perzik, hartnoten van schijnhulst en basisnoten van cacao. Hiermee is de geur bloemig en fruitig, maar tegelijkertijd ook warm en sensueel. Het is een heerlijke luxe geur om te dragen naar speciale gelegenheden, maar stiekem draag ik hem ook gewoon overdag. Ik vind dit echt genieten! Een flacon van 50 ml. kost €37,90.

Welk cadeau geef jij jouw moeder voor deze Moederdag?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten