Moederdagtip: Kaya Sieraden!

Moederdagtip: Kaya Sieraden!

Nog even en het is alweer Moederdag. Ik vind het altijd een heerlijke dag en probeer er intens van te genieten. De Moederdag cadeautips vliegen je nu waarschijnlijk om de oren en vandaag komt daar nog eentje bij. Mocht je het nog niet kennen laat ik je namelijk kennis maken met KAYA Sieraden. Ik ken het merk al jaren en ben er helemaal weg van. Waarom? Ik vertel het je vandaag!

Kaya Sieraden = personaliseren

De sieraden van KAYA Sieraden kun je veelal laten personaliseren door te laten graveren. Denk aan initialen, maar ook aan namen etc. Op die manier maak je een sieraad heel erg bijzonder en natuurlijk persoonlijk. Hiermee krijgt het een hoog geef- en cadeaugehalte waardoor het uitermate geschikt is voor Moederdag. Je kunt je moeder namelijk blij maken met een ketting met de initialen van haar kinderen of kleinkinderen erop.

Mijn favorieten

Uiteraard heb ik zo mijn favorieten uit deze webshop. Met name omdat ik ze al jaren ken weet ik dat het assortiment regelmatig verandert en dat is goed, want hiermee gaan ze met trends mee. Ik ben zelf heel erg fan van gouden sieraden. Omdat mijn huidstint ook nooit helemaal wit is (ik ben meer een warm type) staat het goed bij mij. Bij KAYA Sieraden kun je veelal kiezen voor een zilveren of gouden kleur.

Zo koos ik onder andere voor deze 7 discs armband, welke je kunt personaliseren naar wens. In elke disc, ook wel rondje, kun je een initiaal laten graveren. Ik koos voor de voorletters van alle leden van ons gezien en voegde er nog een hartje aan toe. De buitenste twee discs heb ik vrij gelaten. Je kunt overigens kiezen tussen dit strakke lettertype en een sierlijke variant. Dit armbandje is supermooi en ik ben er dan ook zeker heel blij mee. Een armband graveren is dus zeker een aanrader!

Ook koos ik de mooie geboortesteenring uit. Deze ring kun je laten personaliseren door het steentje wat erin zit. Elke geboortemaand heeft namelijk een eigen kleur steen en voor mij was dat deze. De combinatie van de gouden kleur van de ring en de kleur van het steentje is supermooi en past onwijs goed bij me.

Wil jij ook jouw moeder verrassen met een mooi (gepersonaliseerd) sieraad van KAYA Sieraden? Bestel dan snel nog, zodat je het op tijd in huis hebt. Omdat de sieraden op aanvraag gegraveerd worden heb je ze niet de volgende dag in huis. Overigens wel snel hoor, binnen een paar dagen heb je het al. Bestellen kan natuurlijk eenvoudig op Kayasieraden.nl. Leuke tip die eigenlijk helemaal niet met Moederdag te maken heeft: je kunt er ook een baby armbandje laten maken!!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten