Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette

Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette

Voor iedereen die van zoet en genieten houdt is er de nieuwe Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette. De lijn bestond overigens al, alleen zijn daar nu een Eau de Toilette en een Eau de parfum aan toegevoegd. Vandaag ga ik het uitgebreid hebben over de EdT welke onwijs goed bij dit nieuwe seizoen past.

Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette

De nieuwe Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette is een onwijs lekkere geur met verkwikkende grapefruit en een bitterzuur accent van yuzu-fruit. Rabarber bladeren en rozen zorgen voor de zachtheid in deze geur. In de basis zit romige vanille, muskus en suikerspin voor een zoet en warm aanhoudend gevoel. 

De verpakking is niet heel anders dan de andere geuren van Molton Brown. Het merk is natuurlijk heel luxe en dat laat het zeker zien met zijn flacons en doosjes met reliëf. De flacons met ronde vormen in zowel de flacon zelf als de dop zijn mooi, luxe en eigenlijk vrijwel altijd hetzelfde. Op de flacon staat in het klein de geur gedrukt. Wanneer je meerdere geuren van het merk hebt en ze allemaal naast elkaar hebt staan, dan moet je soms even goed kijken welk geurtje je neemt. 

Wat ik van de geur vind? Ik vind hem heerlijk! Ik hou van warme geuren, maar ook van fruitig. Van bloemig overigens niet direct, maar deze geur is niet direct bloemig in de romantische zin te noemen. Het fijne overigens van de geuren van Molton Brown (en dan heb ik het zowel over al hun EdT en EdP) is dat de geuren heel lang draagbaar zijn. Je blijft ze de hele dag goed ruiken en ze lijken nauwelijks te vervliegen. Dat is natuurlijk top, want op die manier hoef je niet bij te sprayen en kun je veel langer met jouw geurtje doen.

De nieuwe Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette is vanaf vorige week verkrijgbaar bij de Molton Brown verkooppunten als online op Moltonbrown.eu. De EdT heeft overigens een inhoud van 100 ml. en kost €100,-.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten