Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli

Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli

De kerstcollecties vliegen je om de oren en de een is nog mooier dan de ander. Groot favoriet tijdens de feestdagen hier is toch altijd wel met stip op één Molton Brown. Vorig jaar was ik helemaal onder de indruk van Juniper Jazz (ik ben er zo zuinig mee geweest dat ik er dit jaar nog steeds van kan genieten). Dit jaar is het de beurt aan Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli. Deze feestelijke nieuwe collectie is op en top kerstachtig en je waant je er helemaal mee in luxe sferen.

Blij als een kind was ik dan ook toen er een mooi pakket van Molton Brown binnenkwam. Het luxe beautymerk heeft echt een plekje in mijn hart en weet het altijd te raken met zijn fijne geuren. Zo ook dit keer, want jongens…wat ruikt deze lijn weer lekker. Ik weet niet hoe ze het doen, maar bij Molton Brown weten ze precies die kerstgeur te vangen om jou dat heerlijke feestelijke en gezellige gevoel te geven.

Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli Bath & Showergel

Een echte eyecatcher is de Bath & Showergel. Net als vorig jaar heeft hij allemaal mooie shimmers die je niet direct op de huid ziet liggen, maar welke wel een mooie glans aan de huid geven. Bang om een discobol te worden hoeft niet, want dat is zeker niet het geval. Deze Jubilant Pine & Patchoeli lijn heeft de kleur groen meegekregen. Samen met de gouden details schreeuwt dat natuurlijk Kerst. Dan de geur, die is heerlijk. Ik vind het moeilijk om te omschrijven, maar denk aan een warme dennengeur met luxe afwerking. De geur opent met frisse en traditionele den, kruidige kaneel en knisperende accenten jeneverbes. In het hart bevinden zich zoete rode vruchten en verfijnde noten van suède. De basis bestaat uit romige vanille, muskus en patchoeli. Wie een beetje thuis is in geuren weet dat dit een geweldige en unieke combinatie is. Deze fijne showergel kost €27,- voor een inhoud van 300 ml.

Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli Body Lotion

Na jouw heerlijke douchemoment kun je lekker gaan smeren met de bijbehorende bodylotion. Deze komt in een net zo mooie pompflacon met gouden details. De textuur is heel zacht en smeert fijn over de huid. Het trekt heel snel in zonder ook maar een voelbaar laagje achter te laten. De geur die het achterlaat is top en deze blijf je wel een tijdje ruiken. Perfect dus! Als ik hiermee smeer krijg ik neigingen om meteen de kerstboom te gaan opzetten! De bodylotion kost €32,- voor een flacon van 300 ml.

Deze fijne en feestelijke Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli is vanaf deze maand verkrijgbaar online en via de bekende verkooppunten. Binnen deze collectie is er uiteraard nog een eau de toilette (deze staat hoog op mijn wensenlijst) en een Festive Bauble.

Zou jij deze kerstgeur van Molton Brown willen ontdekken?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten