Moodstreet Darlin & Fellow!

Moodstreet Darlin

Moodstreet komt dit seizoen met twee nieuwe labels: DARLIN  voor de meiden en FELLOW voor de jongens. Bij Moodstreet is ruimte voor verschillende Moods met een eigen look en feel! Ideaal voor de kids van nu. Als je het mij vraagt is het allemaal superhip en zou ik het liefste de halve collectie hier in huis halen. Kijk je weer mee?

SAY hi to DARLIN!

De Moodstreet DARLIN’s zijn lekker hip en erg bezig met de laatste trends. Ze volgen het liefst de hele dag beauty tips van hun favo Youtubers. Deze meiden weten wat ze willen. En dat uit zich in een aansluitende fit, mooie gladde materialen met stretch, maar zeker ook stoffen met een hoog aaibaarheid gehalte en duidelijk sprekende graphics. Kortom, een uitgesproken look! En vergis je niet, neem deze ladies damm serious!

Oh hi FELLOW!

Naast onze DARLIN staat natuurlijk ook een stoere FELLOW! Naast dat de boys druk zijn met flauwe grappen maken en gamen, houden ze zich ook veel bezig met het volgen van hun favo Youtubers! Bij al dat chillen, gamen en lol maken, moet je kleding erg comfy zijn en daar heeft Moodstreet duidelijk voor gezorgd! Hoodies en sweats spelen een grote rol en worden afgewisseld met tee’s waarop een eenvoudig, rustig maar geraffineerd artwork op staat.

Moodstreet is een Nederlands kledingmerk voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Free spirit, lef, vernieuwende graphics en onderscheidende stoffen maken de collecties steeds weer voelbaar made by Moodstreet.

Dare to DARLIN & let’s go follow this FELLOW!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten