Mooie Beauty BLVD lippies!

Beauty BLVD

Een tijdje geleden kwam ik via Instagram in aanraking met Beauty BLVD. Ze hebben zowel supermooie glitter lipglosses, genaamd Diamond Lip Gloss, en matte lipproducten met de naam Mattitude Lip Liquid. Van beide mocht ik een kleurtje uitkiezen om te testen. Benieuwd welke kleuren ik koos en hoe het eruit ziet?

Beauty BLVD

De verpakkingen zijn erg mooi. Het ziet er luxe uit en dat is iets wat mij altijd trekt. Fijn is dat het meteen duidelijk is welk soort lipproduct je hebt en welke kleur. Zowel het rondje als de foto van de lippen geeft dat aan, top!

Diamond Lip Gloss & Mattitude Lip Liquid

De hulzen zijn ook zo mooi. De gouden details maken het helemaal af en het logo staat goed erop. De kleuren in de huls zijn zo mooi, ik ben heel blij dat ik hiervoor gekozen heb. Het kiezen was overigens vrij lastig, want zowel de lipgloss als de lip liquid zijn in vrij veel kleuren beschikbaar.

De swatches zijn mooi! De lipgloss is vanzelfsprekend wat meer doorzichtig. Hij dekt niet geheel, maar geeft iets kleur af en glitters. De kleur heet overigens Embellish. De lip liquid in de kleur Secret Passage is mooi mat en dekt redelijk. Her en der zie je nog iets doorschijnen.


Beauty BLVD Diamond Lip Gloss Embellish

De lipgloss vind ik zó mooi! De kleur is heel neutraal. Het lijkt doorzichtig, maar dat is het niet helemaal. Het geeft je lippen een mooie zachtheid. De glitters maken het helemaal af. Op foto lijken de glitters mee te vallen, in het echt met verschillende lichtinvallen vallen ze wel wat meer op. Ik vind dit echt een topper voor de feestdagen!!


Beauty BLVD Mattitude Lip Liquid Secret Passage

Ook de matte lip liquid is ontzettend mooi. De kleur Secret Passage is rozig en niet te donker en niet te licht. Ook deze kleur vormt weer een vrij rustige look als het om je lippen gaat. Dit is zo’n kleur die heel veel mensen staat en die elke look een stuk mooier en feestelijker maakt.

Mijn eerste kennismaking met Beauty BLVD is top! Ik ben ontzettend blij met beide lipproducten. Ze brengen heel erg fijn aan, blijven goed zitten (de matte lip liquid blijft uiteraard langer zitten dan de lipgloss) en zien er erg mooi uit. Ze zijn online te bestellen op Makeup4beauty.nl en kosten €10,50 per stuk.

Welke van deze twee lipproducten zou jij het liefst dragen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

5 gedachten aan “Mooie Beauty BLVD lippies!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten