Mooie lingerie shop je bij The Lingerist

The Lingerist

Lingerie, je hebt er wat mee of niet. Helaas heeft lingerie vaak het vooroordeel dat het niet heel lekker zit. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn. Met de lingerie van The Lingerist is dat namelijk anders. Daarbij is deze geweldige shop ook nog eens lekker verantwoord bezig. Ik ontving van hun een geweldig setje dat ik vandaag laat zien. Laat je inspireren!

The Lingerist

The Lingerist zet zich in voor duurzaamheid. De lingerie en merken wat je bij hen kunt shoppen voldoet dan ook zeker aan deze standaard. Ze maken gebruik van gerecyclede materialen en hebben een schone productie. De merken die er verkocht worden zijn ook allemaal van en door vrouwen, dus je weet dat je iets moois en fijns koopt. Er zit namelijk een heleboel ervaring achter de schermen bij het maken van deze fashion items. Daarbij bieden ze de mooiste merken van over de hele wereld aan voor elke vrouw!

Ik kreeg het geweldige rode setje thuisgestuurd dat superlekker zit. Nergens zitten er beugels of andere harde dingen, maar door de goede support geeft het fijne steun. De bandjes kun je zelf naar wens aanpassen zodat het goed past en tevens ook nergens kan gaan knellen. Super als je het mij vraagt.

Het stof is een soort van rib, maar dan heel dun en ontzettend zacht. Hierdoor voel je het eigenlijk nog niet eens zitten en merk je niet dat je het draagt. De randjes van de slip in de liezen zijn zo gemaakt dat het nergens pijn kan doen en de bandjes bij de heup en de onderkant van de top hebben een kanten design. De combinatie van het rib en het kant is heel tof, gedurfd en modern.

Dit geweldige setje vind ik heerlijk om te dragen en doet het ook heel goed in de zomer. Doordat het zo goed draagbaar en lekker luchtig is, is het ideaal om te dragen tijdens de warmere dagen. De top kun je overigens zichtbaar dragen onder een blouse of iets dergelijks, want het ziet er bijna uit als een bikini. Heel erg leuk!! Je shopt dit setje (en nog veel meer mooie lingerie) bij Thelingerist.com.

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten