Mooie nagels met Trind nagelverzorging en een leuke actie!

trind

Bij Viva Donna weten ze alles van mooie nagels. Een goede nagelverzorging is het begin van natuurlijk mooie en sterke nagels. Voorkom nagelproblemen en verzog nagels regelmatig door ze te hydrateren en te versterken. En dat doen we met Trind!

Zo kan iedereen mooie nagels krijgen

Als je de nagels regelmatig verzorgt dan hou je ze in goede conditie. Trind heeft nagelverzorgingsproducten ontwikkeld die onmisbaar zijn in je manicure. In dit artikel vertel ik jullie wat meer over deze producten.

Trind Nail Balsem & Trind Nail repair

Deze combinatie voorkomt nagelproblemen en lost 80% van alle nagelproblemen op. Zo gebruik je ze goed samen om de nagels te herstellen en beschermen. Breng een dun laagje Trind Nail Balsem aan op de schone nagel en laat het 1 tot 2 minuten inwerken en masseer het restje goed in op de nagelplaat en nagelriem. Breng een dun laagje Trind Nail Repair aan op de nagelplaat en laat dit enkele minuten drogen. 


Als je nagelproblemen hebt

Het kan natuurlijk zijn dat jou nagelproblemen iets heftiger zijn. Hieronder laten we zien wat je dan bij welk nagelprobleem kan doen met de Trind nagelproducten.

  • Droge en broze nagels – Naarmate je ouder wordt, verliezen nagels natuurlijk nagelvocht. Nagelvocht functioneert als een soort lijm die de nagellagen bij elkaar houdt. Je handen regelmatig blootstellen aan bijvoorbeeld water, zeep of schoonmaakmiddelen maken het probleem alleen maar groter. Droge nagels beginnen vaak met afbladderen en uiteindelijk worden ze steeds brozer en zwakker. Met als resultaat dunne nagels die snel breken, scheuren en splijten. Droge nagels zijn de meest voorkomende oorzaak van veel nagelproblemen. Vaak zien droge nagels er dof uit, soms zit er een witte aanslag op of zijn ze zelfs een beetje geel geworden. Gebruik hiervoor de Trind Nail Balsem
  • Broze en splijtende nagels – Broze nagels zijn nagels in een zwakke conditie die snel breken, scheuren, splijten en afbladderen. De meest voorkomende oorzaak hiervan is regelmatige blootstelling van je handen aan zeep, schoonmaakmiddelen en water. Maar ook langdurig gebruik van nagellak, gellak of ruw werk kan de nagelconditie verslechteren. Deze externe factoren beschadigen de keratine strengen in de nagel en onttrekken natuurlijk nagelvocht uit de nagel. De oorzaak van een slechte nagelconditie kan ook van binnenuit komen zoals een gebrek aan bepaalde vitaminen, een ziekte of het gebruik van medicatie. Als je niet goed weet of je nagelproblemen een interne of externe oorzaak hebben, kijk dan of het probleem zich ook voordoet bij je teennagels. Zijn je teennagels goed maar je vingernagels niet, dan heeft het probleem vaak een externe oorzaak. Gebruik hier één van de Trind Nail Repair producten voor.
  • Gevoelige en beschadigde nagels – Nagels kunnen beschadigen, dun en gevoelig worden, doordat je bijvoorbeeld je nagels te veel als gereedschap gebruikt. Maar ook een ongelukje met de nagel of je medische conditie kan de nagelplaat behoorlijk beschadigen. De meest voorkomende oorzaak van beschadigde en gevoelige nagels is het gebruik van kunstnagels of gellak. De chemische primers, lijmsoorten en het vijlen van de nagelplaat maken de natuurlijke nagels droog, dun en zwak. De nagel is dusdanig beschadigd dat nagels blijven splijten en (in)scheuren. Beschadigde nagels hebben tijd nodig om te genezen. De producten van Trind versnellen het proces van herstel. Gebruik hier de Trind Keratine producten voor.
  • Oneffen en geribbelde nagels – Ouderdom verandert de structuur van de nagel. In de nagel kunnen verticale ribbels ontstaan. Deze ribbels lopen vaak vanaf het begin van de nagel tot aan het uiteinde. Deze oneffenheden zijn meestal geen reden tot zorg maar maken het soms lastig om je nagels mooi te lakken. Extreme ribbels die samengaan met andere symptomen zoals een verandering in kleur, ruwheid en broosheid van de nagel kunnen een signaal zijn van een ander medisch probleem, raadpleeg in deze situatie altijd een huisarts. Gebruik hier de Trind Nail magic Buffer voor.

  • Kalknagels – Schimmels zijn dol op vochtige, warme plekken en voelen zich dan ook erg thuis op onze voeten. Pas als zo’n schimmel de huid of nagels binnendringt en zich uitbreidt, is er sprake van een infectie. Een infectie ontwikkelt zich door de loop van de tijd, wees dus alert op elke kleine verandering van de nagel aangezien dit een eerste signaal van een schimmelinfectie kan zijn. Andere veelvoorkomende signalen zijn: een vervormde nagel (die soms omhoog komt van het nagelbed), een brokkelige, dikke en bobbelige nagel, een verkleuring van de nagel (vaak is de nagel eerst geelwit van kleur en wordt de nagel later geel/bruin). Daarnaast kan het zijn dat in sommige gevallen de geïnfecteerde nagel een typische geur heeft. Gebruik hier de Trind Fungal Nail Serum voor.
  • Nagelbijten – Ben je een nagelbijter? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen bijten nagels om verschillende redenen, zoals stress of verveling. Nagelbijten beschadigt niet alleen de nagel, maar vaak ook de nagelriemen. Het gaat verder dan alleen een slechte gewoonte. Nagels zien er niet alleen onverzorgd en afgekloofd uit, nagelbijten kan ook invloed hebben op je gezondheid. Het verhoogt het risico op een infectie van de nagels en huid er om heen. Daarnaast hebben nagelbijters vaker infecties aan het tandvlees en zijn ze vatbaarder voor een griepje. Genoeg redenen dus om te stoppen! Het is moeilijk om een gewoonte af te leren, maar gelukkig zijn er manieren om dit eenvoudiger te maken. Gebruik hier de Trind Nail Repair Anti Bite voor.
  • Droge, harde en beschadigde nagelriemen – Nagelriemen zijn een belangrijk deel van de algehele gezondheid van de nagel. Ze beschermen de nagel en houden de nagel gezond en sterk. Beschadigde nagelriemen kunnen ontstaan wanneer nagelriemen uitdrogen. Droge nagelriemen barsten en scheuren sneller. Je nagelriemen kunnen ook beschadigen als je ze knipt of afbijt, dit kan leiden tot pijnlijke ontstekingen van de huid rondom de nagel. Verzorg je nagelriemen een paar keer per dag totdat de conditie verbeterd is. Vergeet daarnaast niet om preventief je nagelriemen te hydrateren en te voeden. Gebruik hier de Trind Cuticle Producten voor. 
  • Vastgegroeide nagelriemen – Vastgegroeide nagelriemen kunnen leiden tot een aantal vervelende en onaantrekkelijke problemen zoals een ontsteking van de huid rondom de nagels, nijnagels, scheurende nagelriemen en nagels die niet snel groeien. Een goede verzorging van je nagelriemen houden je handen en nagels in een goede conditie. De belangrijkste oorzaak van vastgegroeide nagelriemen is een gebrek aan verzorging. Vergeet daarom niet om je nagelriemen regelmatig te verzorgen en terug te duwen met een manicure stick. Gebruik hier de Trind Cuticle Remover voor.

Ze hebben in de maand augustus een super leuke Trind actie met miniaturen cadeau bij Viva Donna.
Bij aankoop van
€ 15 euro krijg  je 1 miniatuur cadeau
€ 25 euro krijg je 2 miniaturen cadeau
€ 35 euro krijg  je 3 miniaturen cadeau

Je vindt hier alle Trind producten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten