Mooie pastelklokjes van Ice-Watch Glam Pastels

Ice Watch Glam PastelsICE-Watch kennen we natuurlijk allemaal van de mooie felgekleurde horloges. Geheel nieuw en anders zijn de Glam Pastels. Deze nieuwe polsklokjes van ICE-Watch hebben, zoals de naam al zegt, mooie pastelkleurtjes, geheel in de trend van nu! Je kunt ze mooi combineren met dat ene pastelkleurige jurkje, maar natuurlijk ook met tal van andere combinaties! Lees snel verder en ontdek deze mooie nieuwkomer!

De ICE Glam Pastels zijn verkrijgbaar in vier mooie kleurtjes: Aqua, Lotus, Pink Lady en Wind. Door de rosé gouden accenten stralen deze horloges elegantie, luxe en glamour uit. Wie wilt dat nu niet?! Het siliconen bandjes en het uurwerk zelf vormen één geheel, erg mooi vind ik zelf! Mooi voor de zomer is dat ook deze ICE Glam Pastels waterdicht zijn tot 100 meter. Je kunt er dus gerust lekker mee snorkelen in zee en pootje baden in het zwembad.

Welke kleur vind jij het mooist? Ik ben helemaal weg van de kleur Wind, het witte exemplaar! Je kunt deze nieuwe ICE Glam Pastels kopen bij één van de ICE-Watch verkooppunten of meteen via de officiële webshop voor maar € 79.-. Mooi prijsje voor een fijn juweeltje! Het horloge is verkrijgbaar in twee maten: Small (38mm) en Unisex (43mm). Ga jij hem halen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten