Een mooie tan met Jwoww Black Bronzer

Jwoww Black Bronzer

Ze werd wereldberoemd dankzij haar opvallende real life rol in de MTV serie ‘Jersey Shore’. Jenni Farley, beter bekend als ‘JWOWW’, maakte er samen met o.a. Pauly D, Snooki, Mike aka ‘The Situation’ telkens weer een spraakmakend spektakel van. In navolging op dit succes volgde een eigen real life show samen met Snooki (Nicole Elizabeth Polizzi) onder naam ‘Snooki & JWOWW’. Jenni heeft altijd een mooie tan en daarom heeft ze n u in samenwerking met Australian Gold® haar eigen “JWOWW” Tanning Lotions uitgebracht, welke nu ook in Europa verkrijgbaar zijn via de professionele zonnestudio’s!

Jenni Farley houdt van een ‘sunkissed look’ en dat het liefst het hele jaar door. Niet voor niets is dit één van haar grootste kenmerken. In samenwerking met Australian Gold® ontwikkelde ze daarom een lijn met geavanceerde bruiningslotions voor onder de zonnebank. Stuk voor stuk zijn het rijke formules die een diepe bruining onder de zonnebank combineren met een hoogwaardige huidverzorging op basis van o.a. vitaminen, antioxidanten, botanische werkstoffen en krachtige hydraterende en beschermende ingrediënten. Goed voor je huid dus!

De JWOWW 50x Black Bronzer is een lotion voor onder de  zonnebank. Deze lotion bevat een uitgebalanceerde mix van krachtige bronzers en staat garant voor een ongekend snel en diep bruiningsresultaat. De moisturizers zoals natuurlijke sheabutter en amandelolie voeden en beschermen de huid en zorgen ervoor dat de bruine teint langer aanhoudt. De toegevoegde vitamine C in combinatie met druivenpitolie geeft je huid een heldere, frisse uitstraling en gaat een vroegtijdige huidveroudering tegen. De toegevoegde cafeïne helpt bij het verminderen van plaatselijke vetophopingen en bevordert een mooie, gestroomlijnde lichaamshuid. Deze bruiningslotion heeft een  sensuele “Italian Kiss”-geurbeleving met geurnoten van rijp fruit en een vleugje chocolade! Naast onder de zonnebank kun je deze lotion ook gebruiken als zelfbruiner, extra fijn voor een bruine teint voor dit najaar! JWOWW 50x Black Bronzer™ – € 64,95/flacon 400 ml

Hoe groot of klein je tattoo ook is, JWOWW’s Tattoo Colour Protection™ houdt je tatoeage net zo mooi en kleurrijk als op de eerste dag dat je deze kreeg! Deze parfumvrije formule bevat het huidbeschermende mineraal zink en botanische extracten zoals kamperfoelie, toverhazelaar framboos, zwarte bes, en rozemarijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kleuren niet vervagen. De samenstelling bevat tevens natuurlijke Emu-olie, een krachtige huidherstellende moisturizer. De toegevoegde vitaminen A en E, bijenwas en druivenpit olie verzorgen en beschermen de huid intensief en gaan een vroegtijdige huidveroudering tegen. Het ontwerp van de tube is gebaseerd op de tijger-tattoo die Jenni Farley onlangs liet zetten. JWOWW Tattoo Color Protection™ – € 34,95/tube 135 ml

Wil je ook een mooie gebruinde teint en misschien zelfs wel je tattoo beschermen? Bovenstaande producten kun je bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België shoppen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten